Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 2 de enero de 2018

Tilbage til Fujimori fængslet

Tilbage til Fujimori fængsletAf: Hugo Blanco Galdos

Dato: 31. december 2017, 15:20

Om: Tilgivelse til FujimoriVed at udnytte den nochebuena peruvianske præsident Pedro Pablo Kuziński (PPK) befriet den tidligere diktator Alberto Fujimori, fængslet for flere mord.

Juleaften kaldes "Silent Night, Holy Night", og den julegave til det peruvianske folk PPK var fri symbolet på krig mod vores folk og had imod ham.

Fra det øjeblik i Cusco, hvor jeg var, i Lima og i andre byer, gik folk ud på gaderne og forladte juleaften.

I Lima, hovedstaden, var demonstrationen bestemt til at gå til palæet, før afvisningen af ​​politiet gik til præsidentens hjemsted. Videoerne viser demonstranterne, der skubber politiets skjold.

På juledagen vendte Cusco tilbage til gaderne, og der blev indkaldt et møde i Arbejderforbundet for Cusco den følgende dag. Mødet udpeget en styrende organ for en fortsættelse af kampen for tilbagelevering af Fujimori i fængsel, en regional arbejdsløshed er forberedt og vil kæmpe for en national strejke.

Der var protestdemonstrationer i flere byer.

Den tidligere justitsminister Marisol Pérez Tello sagde den peruvianske præsident svarede ikke en almindelig benådning, siden han blev dømt for forbrydelser mod menneskeheden i betragtning.

Derfor udpegede præsidenten en ny minister, Enrique Mendoza, for at frigive Fujimori, der ændrede præsidentens takkommission.

De kaldte en medicinsk bestyrelse, hvor den indsatte læge var inkluderet, der beskrev Fujimori's sundhed som "seriøs".

De peruvianske folk mener, at dette er et forræderi, da netop PPK blev valgt til datter af diktatoren var ikke præsident derefter frit sin far.

Peruvian lov hindrer en fange fra at blive frigivet, når der er en løbende proces: Sagen om drabet i Pativilca. Derfor er friheden af ​​Fujimori ulovlig.


Hvad betyder Fujimorismo?

I 1990 var kandidaterne Mario Vargas Llosa og Fujimori.

Vargas økonomiske program var neoliberalt, mod at Peru stemte for Fujimori.

Fujimori i magten praktiserede den økonomiske politik foreslået af Vargas Losa. Privatiserede offentlige virksomheder.

Om aftenen den 5. april 1992 meddelte Fujimori en meddelelse til nationen, der meddelte republikkens kongres, retsvæsenets og det offentlige ministeriums indgriben.

Mens talen blev tv-transmitteret, tropper fra hæren, søværnet og flyvevåbnet kom til Kongressen, retsvæsenet, ministeriet for offentlige anliggender, blandt andre institutioner til at få fuld kontrol over dem. Hovedkvarteret for Den Europæiske Unions Generalsammenslutning (CGTP) og andre fagforeninger blev ligeledes indblandet.

Begivenhederne, der fandt sted umiddelbart efter meddelelsen til landet, blev kun udsendt af internationale medier. Medlemmer af de væbnede styrker trådte ind i kanaler og radiostationer og tvang til at fortsætte med normal transmission uden at informere om, hvad der skete i statsinstitutioner og i gaderne. Regeringen afskrev et udgangsforbud og begyndte en række arrestationer af forretningsmænd og politikere.

Han satte den retlige afdeling og det offentlige ministerium (anklagere) til hans tjeneste.

Med alle peruvianernes penge fremmet han "chicha pressen" til hans tjeneste.

Han uddannede sine børn i dyre amerikanske universiteter med det peruvianske folkes penge.

Hans familiemedlemmer stjal penge sendt fra Japan til fattige mennesker. Hans kone, Susana Iguchi, rapporterede dette. Af den grund fik han sin kone anholdt og tortureret. Hans datter Keiko blev enige om at blive navngivet "første dame" i stedet for hendes fængslede og torturerede mor.

Tvunget til med kraft at sterilisere indfødte kvinder for at udrydde vores race.

Ændrede forfatningen for at blive genvalgt

Han købte politikere, som han så i en video af sin hovedrådgiver.

Han organiserede grupper af lejesoldatermord som Colina-gruppen, der massakrer studerende og en professor fra La Cantuta University.

Colina-gruppen myrdet også Barrios Altos.

Den Pativilca ovenfor tilfældet var som følger: Medlemmerne af Colina ankom bortført John Calderon Rios (18), Toribio Ortiz Aponte (25), Felandro Castillo Manrique (38), Pedro Agüero Rivera (35), Ernesto Arias Velasquez (17 ) og César Rodríguez Esquivel (29).

Efter at have reduceret dem, torturerede de dem med fakkelbrændinger på forskellige dele af deres kroppe, herunder anusen; og de sparkede også dem. Herefter blev de dræbt med to skud af kugler i hovedet og kastede deres kroppe på et stokmark.


declension

En video dukkede op, viste hans rådgiver Vladimiro Montesinos (nu fængslet) at købe en opposition politiker.

Fujimori meddelte, at der ville være valg og at han ikke ville løbe.

Han rejste derefter til møde i APEC (APEC) blev afholdt i Brunei derfra han fratrådte formandskabet via fax.


Derefter rejste han til Japan, da han også er japansk statsborger, fordi han er japansksøn, ville landet ikke sende ham til Peru. I nærheden af ​​valg i Peru i 2006 rejste han til Chile, som hans tilhængere fortalte ham, at støtte fra den peruvianske befolkning var stor. Ved Peru's udleveringsanmodning om hans regeringskriminalitet udleverede Chile ham. Han blev fængslet for massakrene La Cantuta og Barrios Altos. Tilgivelsen Det er en politisk undskyldning. Da Kongressen stemte PPKs ledige stilling, ringede Fujimori sine tilhængere til at stemme imod. Til belønning for at PPK forkyndte ham. Det er ulovligt, fordi der nu er accept udlevering for andre lovovertrædelser: Afgørelsen fra Højesteret i Chile, som enstemmigt godkendt udvidelsen af ​​udlevering af Fujimori, bemyndiger retsvæsenet i Peru til at følge en proces, der kaldes sag Pativilca . Peruvian lov forhindrer frigivelse af en indsatte, når der er en igangværende proces. Derfor er befrielsen af ​​Fujimori ulovlig. Internationale menneskerettighedsorganisationer anmodede om en høring ved Den Internationale Domstol for Menneskerettigheder vil være i februar 1918. Den regionale kontor for Sydamerika for Højkommissariat for Menneskerettigheder (OHCHR), Foundation for Due Process (DPLF), Center for Retfærdighed og International Ret (Cejil) og Washington Office for Latinamerikanske Anliggender (WOLA), mener, at internationale menneskerettighedsstandarder ikke overholdes. Inter-American Court of Human Rights citerer høring. Bemærker, at deltagelse af din læge på medicinsk bord påvirker fairness af processen og retten til benådning forhindrer Pativilca retssag for sagen. Den ekstraordinære høring af IACHR finder sted den 2. februar. Den overnationale domstol advarede om, at PPK havde tilsidesat internationale forpligtelser efter at have givet tillykke. Trådte tilbage i protest mod mildhed give afkald 3 ansatte i Justitsministeriet på grund af benådning: 1. Generaldirektøren for Menneskerettigheder, Justitsministeriet resigneret. 2. Præfekten (det højeste politiske kontor på afdelingsniveau) af Moquegua, Paulina Lourdes Cano Oviedo, fratræder og regeringspartiet. 3. Kulturminister Salvador del Solar fratræder. 4. Tre parlamentarikere fra præsidentens parti afstår partiet. De populære mobiliseringer fortsætter Arequipa, Cusco, Puno og Tacna fortsætter med at protestere. Guilds of Puno erklærer forræder PPK og vil gå til march til gaderne. De siger: "Fujimorism kom til magten gennem PPK. Lad dem alle gå! "Med henvisning til korrupte politikere. I nord: Chiclayo, Trujillo Chimbote og Piura mobiliserede også. Generalforsamlingen for Peruarbejdere vurderer muligheden for en national strejke.


No hay comentarios: