Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 16 de mayo de 2017

Valg, Politik og ideologi i Sindical økonomisk kamp

Valg, Politik og ideologi i Sindical økonomisk kamp.
Af Juan Esteban Yupanqui Villalobos.

Mange kolleger union rute, meget entusiastisk tro, at hans tal er kun lige nok til at få en sejr i denne fase af den økonomiske kamp, ​​at landet står over for. Kæmp de ikke se, at man står over for ejerne af de skæbner vore nationer kan ikke se dybden, hvordan trådene håndteres og tror oprigtigt ankommet er grunden til, at mindst korrupte, der kan være på banen, hvilket er en holdning metafysisk tro på eksistensen af ​​det overnaturlige, som der er meget at se frem, er altid drømmere.

Forleden hørte jeg om valget i en professionel skole, hvor en meget revolutionerende jurisconsulto tidligere opholdt sig i sidste sted, så gjorde dette i valget at friste en plads i det nationale parlament i Peru. Det er ikke nok at have været lærer i mange fremtidige fagfolk, at uden dem selv politik eller ideologi, anomista vælgermæssigt få anomismo for hvilken den besidder, og som har nået dette jurisconsulto med din rådgiver, er én ting at sammensætte en valget contest at have alle elementer i vores magt for at synge sejr, men der er bygget er ikke ramplón frivillighed, som de har gjort de unge tidligere revolutionære. Uudtalt insisterer imod tingenes tilstand i samfundet og ukritisk grundigt vælgermæssigt, der ønskede at erobre uden denne teknik kan ikke gøre noget uden at organisere dem politisk og gøre dem til at ændre vil være umuligt og sluger at finde et sted at hvile. Dette er, hvad der er sket med den unge advokat, der har gjort organisatorisk arbejde holder i kammerateri, men selv før ideologiske arbejde, vil dine resultater være ubetydelig eller ingen omstændigheder.Men denne unge hvide hoved og hans rådgiver er ikke lavet en teknik, der blev undervist i de revolutionære skoler, der er kendt som et udtryk for utilfredshed, i dette en pensioneret politimand og kandidat til borgmester lært halvdelen, men ud over måske ikke gå så disse unge mennesker og pensionister revolutionens; at i første omgang hans rådgiver vælger at sende dem til guillotinen, den ene ved bevægelsen af ​​den franske dame, der understøtter optagelse af udenlandske tropper i peruvianske territorium og den anden i en sui generis-gruppe, som tilsyneladende rejst vælgermæssigt, men uden at være pitonazo det er på vej til absolut fiasko, og vi siger det her for at gøre det klart, at gruppen af ​​mere demokrati er dømt til at fuldføre fiasko, siger ikke efter aldrig fortalt dem. Jeg siger, og jeg sagde, at redskaber, der anvendes til valgkamp succeser, men også de ved ikke anvendelse ikke vinde på noget tidspunkt.

Det er ikke fordi man ønsker at ødelægge valget øjeblik er ikke først vide, hvem de skal gå og ikke ved, hvordan man kan generere en valgproces sympati, vel vidende, at ingen økonomi at tage fat på at forbedre sit image udgifter, fordi de ikke har brug for vælgerne . Ingen synder naiv, men deres arbejdstider er meget forældet og har ingen videnskabelig perfektion til deres analyse, de gør alt på flue, da resultaterne vil derefter blive kastet ind albur valuta.

Forstå, at for mange er deres desperation for at forbedre deres sociale og økonomiske status, som i tilfældet med en tidligere borgmester i Santiago de Chuco, der hjulpet af den evangeliske bevægelse kom borgmester, uden betingelser at være, har kun kapacitet til bedrag og tyveri, en anden fordel er ikke denne herre, og så sige, at mellem kandidaterne i Santiago de Chuco. Som i jura og andre skoler.

No hay comentarios: