Amazing Grace

Name of Jesus...

sábado, 23 de enero de 2016

HAMPA S.A. på Congressional liste over César Acuña

HAMPA S.A. på Congressional liste over César Acuña

Af Juan Esteban Yupanqui Villalobos.

Det har været lang tid, vi har gjort forskning om, hvordan Underverdenen er blevet monopolisere mange positioner i peruanske politik. Især narkotikahandel søger denne alliance på først og derefter tage tøjlerne til at være frit tilgængelige i deres ulovlige virksomhed. Der kommer, når politikere som Keiko Fujimori, Alejandro Toledo Alan Garcia Perez, efter regeringer flagre deres dårligt fået penge, endnu mere, når de er paneret og valideret deres tyveri af domstolene. Det er ubestrideligt, som vi har set for nylig, at der er bekræftet for gud ved hvilken gang erklæringerne fra en af ​​de største narkosmuglere i årtier af 80 og 90, hvor samtykke politiske klasse til syndikater narkotikahandel. Men nu giver det mere uforskammede af underverdenen beder om at være i Kongressen, vil jeg sige godt det er, hvad vi vil, det økonomiske system giver os mulighed for at gøre disse ting og har gjort levedygtige. Nu pøbelen er ved at krone sit højeste aspiration, som er at kæmpe for formandskabet for republikken, ville han have forventet lige siden Fujimori part er en kriminel organisation omfattet af love, lavet til dig.

Den kriminelle arten af ​​deres aktiviteter er den fødte diktator og pålægger sin kriterier blod og ild, eller de penge, der gjorde sin formue. Og han foretrækker at omgive sig med de af hans ligesindede, ikke at lave skygge og hvis nogen ærlig, det gjorde kun af udseende. De er en art, der er kendt som sobones, tæpper i den kriminelle slang, de inducerer at tro, at han er den højeste person, at alt han siger er sandt, og med rette, efter eget skøn. Især når gerningsmanden blev født i ydmyge begyndelse, da han har penge, han har en aggressiv adfærd til dem omkring ham, angriber den person, der ikke er enig i hans anmodning. Den samme adfærd har deres underordnede for dem under deres kommando. Kort sagt røret drømme om, at Pablo Escobar fra Colombia vil blive gennemført i Peru; der i Colombia kun kunne blive kongresmedlem, der distribuerede millioner og ingratiating med dårlig klasse; Her kan du blive præsident med samtykke og medvirken af ​​Central Intelligence Agency, eller måske den amerikanske kongres?

Jeg tror ikke, at CIA eller Drug Enforcement Administration ikke har været i stand til at redegøre for fremkomsten af ​​den enorme maskine af verden fra et lille kollegium forberedende akademi, næsten ingen studerende, der senere gav stipendier til højre og venstre blive en Emporium af de videregående uddannelser med enorme økonomiske afkast? Du gør medvirken af ​​disse to amerikanske selskaber og den amerikanske Kongres, som vi gør ansvarlige, som var ansvarlig for, hvad han gjorde i 90'erne, da vi var en narko-stat og et diktatur.

Men det er ikke alt, Kongressens sådan liste, der klart sætter dens oprindelse er en streng uden frygt for kriminelle, så de er i Kongressen. Der er hans venlige og ånd.


No hay comentarios: