Amazing Grace

Name of Jesus...

sábado, 31 de mayo de 2014

Rædselsregime i Ancash
Rædselsregime i Ancash .
Vi var ivrige efter at møde vores rapportering af den sande historie om den fængslede præsident for den regionale regering i Ancash . Således får vi klar til at rejse til den urolige havn Chimbote . Vi ledes til busstationen Erhverv Amerika, der købte vi vores billet og fik på bussen overskriften til vores journalistiske eventyr. Turen var alt glat og ensformigt.
Tyve gaderne var øde avenue April ; Vi var blevet advaret om faren for alléen at nå kvarter, hvor han voksede op og udviklede vores karakter , så vi vovede at gå til San Pedro distriktet. Fra vovet sig ind i den første sæson , før Colosseum Paul Harris, det syntes, at vi var for fed, men vi var nødt til at komme til møde med vores informant . Holde op gaderne i fremskridt og seende chimbotano gamle kirkegård til at afslutte denne del seende og San Pedro, hvor vi ville finde vores informant, som vidste om den sande historie om Cesar Alvarez , formand for den regionale regering i Ancash han havde etableret et terrorregime i regionen. Så vi ankom til hans beskedne hjem i denne meget populære kvarter, der modtog os meget hurtigt . Interiøret viste os ydmyghed , fattigdom, som han levede , da vi refererer senere, han aldrig har ønsket at drage fordel af deres venskab, som andre havde gjort for at få nogle penge og forbedre deres økonomiske situation. Allerede siddende i stole sugerør , at vi ville alle ydmyge hjem, vi sad ned, og han skyndte sig ind dybere ind i hans hus og bragt os til at invitere os nogle kartofler med chili æg kogt sikkert ex professedly at vente vores ankomst. Vi smagte sammen med vores vært, var som en måde at bryde isen for at kommunikere med ham. Jeg mødte ham, var allerede mange år, når de ankommer til at arbejde i et administrationsselskab fiskeri , vi blev venner , så allerede i øjeblikke kendt som " The Beast " blev foreslået ind i politik kaldet til vores informant , vel vidende at han havde løsladt fra fængslet for sine politiske aktiviteter . Han ønskede ikke at blande sig med sådanne samlinger. Ikke fulgt i sine politiske aktiviteter , fordi han mente, at han var blevet forrådt og gjort til at lide for sin familie , men hans moralske fortalte hende, hun ikke kunne deltage ven " dyret" kendte hans fortid og ikke se ham som en person med moralsk , havde kendt ham som en ung , på trods af at studere regnskab ved en højere læreanstalt . Hans far var alkoholiker , selvom han i de seneste år havde reformeret og integreret den israelske sekt af den nye universelle pagt ; mindst moderen af dyret var ophørt med at lide sådan en slå, når far var beruset.
Men hvem er dyret ? Hvad er dens oprindelse? Hvordan han kom til magten og styre en hel region? Det var kun søn af indvandrere fra Andes-regionen , der faldt til havnen i jagten på lykke. Der er bare deres forældre mødtes . Han arbejdede nogle gange i fiskeri , indsamling fisk, som de kunne give ham hans venner ; saltet og disse kunne markedsføre dem for dem, der bar dem til gåtur. Hans mor var afsat til at imødekomme de velhavende familier i havnen , meget få bosat i byen. Et flertal kom fra byen Trujillo og Lima. Og hvordan har du mødes? Som de gør nu ; så de mødtes . Så de begyndte at elske. I det centrale torv, hvor de vil genkende deres identitet. Husk traditioner deres folk. En anmodning om at se igen hver søndag samt forelskelse og skabe nye familier til at øge befolkningens størrelse i denne havn . Hvis så invadere nærliggende ville gå til åen i årenes løb blevet en stor , rodet og beskidt port sand , da de beskriver det efter vores store forfatter José María Arguedas . Dengang gaderne blev bestilt baseret på den store Pan- American Highway og ville forblive så ordineret .
Mere ...rejsende journalist Juan Esteban Yupanqui Villalobos

No hay comentarios: