Amazing Grace

Name of Jesus...

miércoles, 30 de abril de 2014

KRISE of Science ( III) - METODE

KRISE of Science ( III) - METODE
              
Vi har altid ment, at der kun er én måde at komme til den videnskabelige viden , og det er kun gennem den videnskabelige metode ; men hvis vi ser, at vi først imod dogmatisme , der mener, at de sandheder er absolutte og ufejlbarlige sandhed i at beskrive , hvilket gør myte . Hvis ja videnskaben er blevet myte , at tro, at hvad der beskrives som det, der kaldes virkeligheden er absolut og describable . Ligesom vi heller ikke sige, at dette er relativ, fordi vi træder ind i en argumenterende solipsisme , og at vi ønsker at være, hvad vi mener , og vi hypotesen, at der er en anden måde at søge viden , men jeg kunne også sige, at jeg bruger modsige det samme: den videnskabelige metode som et redskab til viden generation.

                         
Så måske du kan forstå det alligevel brug for en tråd , der fører mig til et andet stadie i forfølgelsen af ​​viden , for nu vil jeg bruge denne ordning , men præciserer, at jeg bruger , og hvordan man afgrænse den anden ordning , jeg ønsker at give kender. Nå engang rejst arbejdshypotese sige, at der kan være en anden metode til at kende virkeligheden , vi holder det i verden , hvad vi ved, er kun en form eller kan have forskellige former for eksistens , har bekræftet, at hans Haskhing fysikteori hvis ja, der også kan være nogen anden måde at kende virkeligheden , vi spekulerer .

                       
Alt kan tænde en enkelt linje eller flere linjer skal ? Du kan ikke være alt ensartet , at hvis det var , alt det, vi kender i verden ville en enkelt formular og en enkelt essens , for ensartethed kan kun forlade en anden uniform , men også ville forlade flere forskelligheder. Her indtaster et problem i den traditionelle videnskabelige metode er test, test også ind i mytiske , da der kun er én form for bevis , der kan klarlægge sandheden eller falskheden i en erklæring.

Juan Esteban Yupanqui Villaloboshttp://juanestebanyupanqui.blogspot.com/

No hay comentarios: