Amazing Grace

Name of Jesus...

miércoles, 26 de febrero de 2014

KVINDELIGE satrap , fascisme og handicap REGERING

KVINDELIGE satrap , fascisme og handicap REGERING .

De seneste begivenheder i hvilke , der ikke blev navngivet ved en folkeafstemning den frækhed at gøre beslutningen om at afgøre, hvem der bliver , og hvem der går i den ministerielle hold af den nuværende regering er foretaget. I et repræsentativt demokrati folkets magt er bestemt ved hvert valg , og hvem blev valgt skal repræsentere folkets vilje , hvis han gør det miskrediterer og dermed deres magt er svag og kun repræsenterer personlige vilje , ikke deres vælgere . Mr. Ollanta blev valgt af et flertal til at repræsentere dig , kan du ikke uddelegere , medmindre en embedsmand i staten , jeg mener din ægtefælle i tilfælde af ministre, der har til at svare for deres regninger til parlamentet statsborger. Vi spekulerer på , hvem meddelelser fru Nadine Heredia, alt dette afspejler den manglende evne til præsidenten til at lede skæbne af landet.Hvis læsere lad mig alene jeg vil trække på vores superhighway encyklopædi , Wikipedia Jeg mener, det er hvad det siger om vores demokrati encyklopædi :


Demokrati er en form for social organisation, der tillægger ejerskabet af hele samfundet. Strengt taget , demokrati er en form for organisering af den stat, hvor kollektive beslutninger der træffes de mennesker direkte eller indirekte mekanismer for deltagelse , som giver legitimitet til deres repræsentanter. I bred forstand , demokrati er en form for social sammenhæng , hvor medlemmerne er frie og lige , og sociale relationer er oprettet i henhold til kontraktlige aftaler .


Demokrati er også defineret fra den klassiske klassifikation af de former for regeringen ved Platon, først, og Aristoteles , så i tre grundlæggende typer: monarki (regel med én) , aristokrati (jf. " til toppen " for Platon, " mindst" Aristoteles ) , demokrati ( regering " i mængden" Platon og "det mest " til Aristoteles ) .1Der er indirekte eller repræsentativt demokrati, hvor afgørelsen træffes af personer, der anerkendes af de mennesker, som deres repræsentanter. Der deltagelsesdemokrati som en politisk model, der giver borgerne mulighed for at tilknytte og organisere på en måde, der kan have en direkte indflydelse på offentlige beslutninger , eller når offentligheden får rigelig plebiscitary mekanismer rådgivende gælder . Endelig direkte demokrati , når beslutningen er taget direkte af medlemmer af landsbyen, gennem bindende folkeafstemninger , primære valg, lette lovgivningsinitiativ og populære stemmeret love, et begreb , der omfatter flydende demokrati. Disse tre former er ikke eksklusiv og er integreret som supplerende mekanismer i visse politiske systemer , men altid synes at være en større vægt på en af ​​de tre måder en bestemt politisk system .


Taget fra :  http://es.wikipedia.org/?title=Democracia


Den første del henviser os til spørgsmålet om magten. En lineal er berettiget , ligesom viljen hos dem, der har uddelegeret . Antag, at over halvtreds procent af vælgerne i vores land er magten overdraget ham Mr. Ollanta angiveligt er indeholdt i de valgløfter foretaget efter den anden runde , som blev udviklet i valgprocessen projektkonkurrencen. Undladelse heraf miskrediterer derefter løjet for at få magten over deres sande hensigter til de mennesker , hvad de ville gøre for at gavne sin meget værre, hvis vælgerne og de ​​delegerede , der ikke har status som tjenestemand , kun for ham, og han har beføjelse til at delegere evnen til at navngive hvem som en offentlig embedsmand . Hvis noget skulle udpege din ægtefælle i statsministeren , men også fordi der rundt med kriminalitet af nepotisme . Men hvis det refererer til magten, er Lady Nadine Heredia at tilrane sig magten, som også er en forbrydelse , tilrane sig en repræsentation , der ikke kommer fra populære valg . Men der er også en forbrydelse , i dette tilfælde ministeren for økonomi og finans , den berømte Mr. Castilla, der skylder respektive respekt til statsministeren , men at få mig igennem til dementere manglen på fordømmende engagerede lydighedsnægtelse . Medmindre det er godkendt af præsidenten , der må have gjort ved også statsministeren. Men selvfølgelig ikke Herren Humala kom frem før denne krise , ikke lade dårligt fra din ægtefælle. Ved ikke at gøre så du giver troværdighed til din ægtefælle , at magten udgår fra det og kan derfor ikke modsige ham. Så der er delegeret stammer beføjelser mennesker ser sig i stand til at repræsentere denne by, som er argument nok til at ansøge om den ledige stilling af formandskabet for republikken for varigt mén af linealen til at gøre , hvad folk delegeret til ham .Her kan der ikke være noget argument, at den herskende gør, hvad han kan gøre bedre mennesker , fordi hvis folk vælger et program løfter , den herskende at gøre det udnyttede mennesker er derfor ude af stand til at fortsætte med at holde stillingen. Parlamentet har derfor at afskedige permanent invaliditet , om det ville være medskyldig i en magtovertagelse , i dette tilfælde , er den ægtefælle, gør som han blev valgt . Her magthaverne , hvilket i vores tilfælde er de internationale finansielle institutioner , og virksomheder er at pålægge deres herredømme over vores tilstand, vil gøre noget for at stoppe det, som det er vist , at Herren Ollanta Humala og hans kone er trofaste servere mediernes magt . Som bemærket af tidligere holdkammerat Raúl Winer .


Juan Esteban Yupanqui Villaloboshttp://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: