Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 3 de octubre de 2013

Mestizos O oplært i kulturen indianere

Mestizos O oplært i kulturen indianere. Juan Esteban Yupanqui Villalobos 

Der er værktøjer til analyse og opbevaring af oplysninger i historiske videnskaber, der ikke er taget hensyn til de officielle organer og overveje, hvad Mincelli Laura opdagede, at i successive kongresser Olympian historiske videnskaber ignoreres af lederne af disse institutioner , der benægter de beviser diktatorisk tone, der bringer det hældte jord officielle manualer rapportering af begivenheder, der kan tage op til ånden i nationer. Som grundlag for udviklingen af ​​et folk er netop opfylde deres baser af udseende som sådan, men hvis det er ukendt, kan ikke danne forme deres fremtid, tjener netop sådanne data, og hvis du ikke kan gå galt på den måde. Dette er, hvad der sker med nogle officerer kendte historikere som Peru. Den Peru som en nation, er som en kultur etnicitet eller social gruppe ikke kun findes i sindet af conquistadorer og deres efterkommere hævder og hold den i mere end 500 år. Men de gør det som en mekanisme til støtte for deres politiske og økonomiske magt, det er den virkelige grund til, fordi det ellers ville falde hele stilladset, der holder.  
Historien er også bygget efter klasseinteresser, for at skabe konsekvens og tilstedeværelse af sin magt, er det baseret, så er det, men ikke som en clueless borgmester i Santiago de Chuco sagde, at: "I historien ikke liv ". Det er så magtfulde grupper skyldes dyb forståelse af historiske processer og opførelse af et billede af historien, der er gunstigt og konsistens til forvaltningen af ​​magten i et geografisk område. Inden vi går videre i disse overvejelser bør være klar og skarp for mine påstande er understøttet af den måde, jeg opdager det er den samme måde, de opdagede mine forfædre. Viden for Andes verden står på andre parametre, der førte til balancen mellem mennesket og alle elementer i kosmos, ingen overherredømme eller dominances af enhver art, med den største respekt over den anden, i modsætning til den logik, der ligger bag vestlig akademisk diskurs eller refleksion, der er resultatet af denne logik, der har som principper for modsigelse og dens to derivater på princippet om identitet og udelukkede midten. Der er baseret, så kender som videnskab og respekt som hellig sandhed. Dette sidste er grundlaget for dogmatisme af al social, politisk og endog kulturelle og religiøse system til at færdiggøre. Rationalitet Vesten er et af udstødelse baseret på en binær logik, der værdsætter to forslag alene eller logiske værdier og vælge en mod en anden. Meget forskellig fra Andes rationalitet er angivet i principperne om komplementaritet af modsætninger og ingen binære elementer, hvis de er overfyldt, i den enkleste ordning to modstridende elementer supplerer en tredjedel. Hans andet princippet om gensidighed, som er kendt for at elske, men ikke en kærlighed overdrager, hvis ikke det umodificeret komplementær til den anden, hvis ikke acceptere det som det er i stedet den kærlighed fra et vestligt perspektiv er endimensional og ensrettede, dette fører til dogmatisme og hengivenhed til integration og sluge den anden. På den ene side er arbejdet ikke en fornærmelse eller ingen indsats, som udtænkt af Christian tanke, der advarer mennesket til at dominere naturen, tværtimod i Andes verden arbejder for dig elsker og hæve arbejdet betyder liv. I Vesten er der ingen adskillelse mægling hvis ikke, der udelukker forskellen eller forskellen er det vigtigste element for udstødelse, så den vestlige akademiske diskurs er en mekanisk refleksion unilinear, ensrettede og to-dimensionelle. Deres kultur, deres sociale organisation, økonomi og religion er struktureret på denne måde, hvilket har lov til at bringe menneskers liv i sig selv, og planetens eksistens. Det er anderledes akademisk diskurs er en afspejling Andean kontemplative, som ikke er bundet til nogen mekanisme, som det er vestlige til dets mekaniske newtonsk 

Nå, jeg løst dette første problem forståelse for, at en af ​​kilderne i historien, bortset fra de manualer conminadas i historiske videnskaber, er netop kontemplative refleksion sker communally i alle Andes sociale organisationer. Derfra Jeg starter ved hjælp af kommentar, det er sårende for dem, der er for oplært i kulturen, og bevæger sig gennem vestlige paradigmer i den videnskabelige viden. I et nyligt besøg i campus i vallejianos lærde, smide gerne en sten til at nedbryde myter, der er afholdt som brødstænger i et spil, og det vil kollapse, fordi råb, der blev sat ud over himlen, og det er ligesom culturado deres definitioner er statiske og ikke-plast, for eksempel det er det, vi læser i skrifter af Ivan Degregori og Portocarrero De forestiller den mestits-der i virkeligheden er det, som en individuel bitter og under pres kreolsk staten, enten af via sociale kulturelle og religiøse politik i stedet, men er en meget munter person for dem er uforståelig for mennesker, der udvikler skizoide træk abnormitet er torturbødler og tortureret. Så jeg indså, at for de indfødte var og er nødvendig for Vallejo er en køter og i stedet en sand indisk. De grunde, du fik at vide disse forfattere og gøre det igen i et indlæg med det historiske grundlag af den officielle historieskrivning. 


http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: