Amazing Grace

Name of Jesus...

lunes, 26 de agosto de 2013

Genforening af VENSTRE?

Genforening af VENSTRE?

Vi kan begynde at spekulere på, om dette er muligt, i denne anden årti, hvor vi bor. Det vil være muligt at gøre det, når vi fokuserer på krummer af systemet gennem disse tider, vi troede, vi kunne gøre omkring en caudillo, men det er anti historisk, regresionamos som var lederne i den aktuelle funktion feudalisme og kapitalisme . Så har vi brug for at præcisere to ting. Den første, om muligt foreningen af ​​venstrefløjen i Peru. Den anden virkelig bestemme, hvad stadie kapitalisme og kamp, ​​som ikke var blevet gjort lige siden sammenbruddet i Sovjet-blokken.
Den første ting at gøre, er at henvise til historien om den peruvianske venstre, der som historien har fulgt rute, hvad der skete på den internationale arena. Vores analyse er at være grynet og være så objektiv som muligt, ikke at tage som deres egen nogen af ​​de butikker, der er opdelt, og hvor mange af os kæmper søvn med posen i vores ungdom og overbevist om, at vores position var dogmet ukrænkelighed absolut sandhed, men vi var ikke klar over, vi blev brugt af dinosaurer af opportunismen, som kun brugte brandtale at tjene indtægter i universitetets fakulteter, derefter fortsatte sit liv som en småborgerlig venter på at klatre op ad stigen af det borgerlige samfund.
Indtil død Amauta forlod forblev forenet i skyggen af ​​hans ideologiske retning, her kan vi ikke betragte Haya, at kende deres opportunisme koblet bekendte sin storhedsvanvid ved at håndtere strengene af magt. I den verden, efter Stalins død og Khrushchev magtovertagelse, der kommer og kan ses som et alvorligt tilbageslag for de revolutionære rækker, er det stadig som sin opportunisme og levering af hvad der er opnået hidtil skabt betingelserne for indledning af tælleren, som endte med destruktion af alle levn progressive imperialistiske ambitioner kan indeholde Yankees. Efter en lang tid det samme skete i den store Mao Kina fører det os til at tænke, at det største problem er at holde udviklingen af ​​den store march af revolutionen, og at den store Lenin fornemmede den, da han skrev om revolution og kontrarevolution, sidstnævnte altid virker mellem reoler, så det kan ikke genkende, fokuserer på taktik for at miskreditere den revolutionære rækker, hvis formål er at underminere moralen og tillid af de mennesker i deres avancerede progressive.
Til dette er meget gode partnere opportunisme, revisionisme, der ikke gør noget, men trives bonde arbejderklassen at udtrykke deres mestre, at de holder tøjlerne, som derfor har behov for at modtage deres privilegier hænderne på deres sande mestre . I vores land har revisionisme og opportunisme i arbejdernes rækker klatre peddling deres interesser, men de virkelige drivkræfter masserne nægtede at give op og solgt dyrt nederlag, der har vi et klart eksempel på Artemio Zavala, som var forrådt af APRA, som Festino hans anholdelse, men han APRA-envisioning forræderi og havde handlet med de mønstre af sukkerrør plantager-all pensioneret til deres hjemland. Det er altid rejseplanen af ​​dem, der forråder de mennesker i kampen for at forsvare deres rettigheder. Dette tidspunkt, at opportunisme forblevet loyal over for Sovjet revisionisme er, når oplyste masserne beslutter at tage forskellige kursus, Castro i Cuba søger støtte, men også beslutte at gå, hvor den store formand Mao. De beslutter at begynde at kæmpe i vores land. Blot har den moralske støtte fra Kina som Castro beslutter sig for at støtte en anden linje beslægtet med dem.
Der har vi Luis Felipe De la Puente Uceda at heroiske krig starter feudalismen i vores land. Der ikke blev støttet af nogen mand, der er hæs på offentlige pladser eller på caféer. Som altid var de revolutionære af kaffe, der engang ud af de glemte, men trives fortsat tjener som altid af hensyn til det system, der har oppe på strømmen til lumpne borgerskabet. Det var skæbnen for den berømte nationale venstre, at alt, hvad han har gjort, er at bombe alle de revolutionære erfaringer, der er sket i vores land, og nu afspejler borgerlige ideologiske teorier til at hævde deres magt over folket. Så som enhver alliance vil være at retfærdiggøre tronbestigelse af riget, at hans arbejde saciendo ødelægge hvad der er tilbage af liv på planeten. Da reglen udsætte næsten tre fjerdedele af planeten til sult og elendighed. Den funktionelle slaver altædende magt kapitalismen ...


 Fortsat
Tupac Isaac II Juan Esteban Yupanqui Villalobos. http://juanestebanyupanqui.blogspot.com...

No hay comentarios: