Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 6 de junio de 2013

Guzmán, Varguitas og metafysik.

Guzmán, Varguitas og metafysik.
Videnskab, i sin måde at vide, er, hvad der i øjeblikket er i krise. Men nogle stadig hævde dogmatisk liberal og neo Mr af tante Julia, der er ikke sådan noget sentenciándose ikke at anerkende fejlslutning om deres holdning. Stædigt fortsætter i deres påstande, at tro, at dette vil blive kontrast til, hvad der sker i dag. Måske tænker, at dette vil stoppe i løbet af sagen i sin evolutionære vej. Hvordan fad og forfængelige håb. Nå ikke forstå, at kapitalismen og dens epistemologi drøftes på den mest afgørende som hans embedstid som et økonomisk system. Kapitalismen at fortsætte stadig i kraft er først havde blevet en corporate fascisme, dette for at fortsætte med at vedligeholde de frynsegoder og ophobning af rigdom på bekostning af udnyttelse af de mindst udsatte. De to vigtigste elementer i et demokrati har ødelagt og i øjeblikket ikke opfylder de moralske formål, som menneskeheden blev oprettet. Sociologi og om alle videnskaber, som har deres oprindelse i vestlig filosofi arving til den hellenistiske og romerske tanke, er i krise, samt kapitalismen. Men hvorfor er i krise? Det er det spørgsmål, som i akademiske kredse undres. Selv om nogle dogmatiske hver side af den yderste højrefløj eller den anden side af rummet til hensigt at benægte. I denne benægtelse mekanisme til at forsøge at etablere fascistiske metoder ikke giver debatten. Og hvis der er nogen debat vil vanskeligt være at sætte spørgsmålstegn ved deres resultater med det klare præsentation af ideer.

Hvis vi antager, at videnskaben ikke kan forstå sig selv, især at se den mudrede vej, der har fået, Søger en vej ud, der ikke vil se deres moral bulet videnskabelige, til at gøre dette er du nødt til at ty til metascience, hvilket ikke er videnskab. Hvad siger Miguel MARTINEZ sand videnskab og dens metode er givet for eksterne objekter, men kan ikke i sig selv være kendt som et objekt for viden. Ved at ty til metascience er det at være i stand til at validere, bekræfter deres koncepter, men det kan variere med evolutionære twists er at give viden, der er valideret. Her konstruerer sammenbrud både det ekstreme højre og dem i den anden ende, de anser viden som uforanderlige, ikke kan antages at udvikle sig. Begge parter mener, at viden er som opskriften til at, der skal følges til punkt og prikke for at få det ønskede resultat på forhånd, eller at der er indeholdt i dokumentet titlen epistemologiske. Begge ender er meget i overensstemmelse med uforanderlighed væsener og ting, at tro, at alt er uændret i århundreder af århundreder, antager vi, at holde sig til Francis Fukuyama påstand, der gav ordre til den sociale evolution af mennesket , med andre ord ved slutningen af ​​den historiske. Det samme sker i den anden ende, der mener, at kun en lille del af naturen er, hvad der kun kan udvikle sig, resten, det forbliver statisk både i sin essens og form. Selv hævder, at vejledningen er som en kogebog, som skal følge den til punkt og prikke, og hvis du afviger til deres egen viden og refleksion dæmoniseres og kastet til diaspora som modbydelige element. Dette netop er den klassiske adfærd korporativ fascisme, og fornuft fokuserer på forståelsen af ​​markedet, hvad de prædiker, og gør, som hellig neoliberale dogmer og kontorpersonale uforanderlige. Og er, at begge sider er i deres dogmatisme, at demokrati er afhængig af den offentlige debat overskud. Deri ligger problemet, fordi begge sammenfaldende maul ender dette aspekt af byens liv, da den karakteristiske fascismens trives enkelt tanke og fravær af adfærd, der er karakteriseret som uhæmmet debat eller enhver ideologisk grænse . Kun når det er sikkert, at den sandhed, vi holder selvmodsigende argument ikke modstå, vil vi bestræbe os på at der har et argument, der ryster eller ødelægge vores argument, ty til frakendelse af vores modstander, uden yderligere argument, at nogle gange kun repræsenterer argument for at være mere gyldige. Men når vi har magten, enten gruppe eller staten, bruger vi, at medierne vold er ingen anden end den dæmonisering af vores modstander at have nogen til at konfrontere den ideologiske debat.

Hvis vi begynder at analysere de udtryk, både hr. Guzman som hr. Varguitas, som primært er anarko fascister på den ene side af den ene ende, som den anden. Begge er lærde inden for forskellige områder, men deler den samme anti-demokratisk adfærd, men blev kapret som forkæmpere for at sprede kultur frihed. Men ved første øjekast, begynder at anerkende hans talent diskriminerende-jeg mener Don Marito-der hævder, at der er spørgsmål af højt intellektuelt niveau, så vi antager da, at der er lavt niveau, men det bringer sin oprindelse, eller som kender og artiklen vil have bekræftet, at dagbogen republikkens vises, er vi ikke klar. I sin artikel, er, når hentyder skyttegrave, der ikke svarer til den sande virkelighed, den beskriver et rod af Gossips, der har taget dit eget medicin, som neoliberal, hvad de prædiker, så der er en ideologisk kamp antagonist hvis ikke udskillelsen af ​​sociale privilegier.

Det samme gælder for Mr. Guzman, som er blevet brandbomber holder gamle system, selvom forkæmperne for frihed, for at udnytte og mord-ikke samtykke til hans side, de ikke mener, at han har omvendt sig fra at sætte spørgsmålstegn ved rådne system, der holder befolkningen, hvorfra de kalder deres hjemland, så Peru. Men stadig med rynket pande og deltage i valgene udelukkelse system, hvor kun dem, der har tjent penge og ejendom, og det er ikke en repræsentation af den måde græsk eller romersk, som var repræsenteret ved den klogeste og mest ældre, blandingen af ​​visdom og erfaring, dyd, at Sokrates nævner, men som nu er det modsatte. Hvem vi repræsenterer? De fleste kornet gangland territorium, da vi alle gerne i en zoologisk have. Her Guzman er en drømmer, som underverdenen aldrig ønsker at blande sig med, med henblik på Guzman allerede kender og er ikke de samme som for Creole underverden er i vores parlament eller de folkemorderiske handlinger som præsident. Og kun illusionen ligger hos metafysiske, vi allerede kender.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos

http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: