Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 4 de abril de 2013

The Girl POLI

POLI GIRL.
Stilheden i rummet synes at vise, at han ikke havde nogen sjæl i det: Den store masse af jern og cement, bare slukke alt lys i cellerne, en af ​​de gange er boder med overvågning.


I fordybningerne, er såkaldte cement paller i hver af cellerne. Ethvert menneske omrøres i hans elendige seng og forsøgte at sove. Udenfor i haven omkring bygningen, træerne mochados af hans bedste ... blad stængler og blomsterne har alle lidt græs spiring jord fordoblet sin krop, som om alle de lidelser, grå muldvarp indhold bevæger sig. Også de føler. Jeg fornemmer, at jeg føler, lider i kødet, der søger frihed prærie, at disse sjæle aldrig sommetider se, eller undertiden i en meget fjern tid. For vrede indeholdt være skydeskive for katarsis for mange af dem, der påføre en sådan grusom smerte. Så for at fordoble sin stilk, i det mindste for den nat, hvile en lille smule menneskelig raseri på det tidspunkt. I det tyndet skoven omkring muldvarpen, få alle former for fugle, der repræsenterer respekt, ankom i tavs flyvning til jord på de få grene for natten og var ved at bryde, daggry, stod flyvning og forsvandt i det fjerne . Mange vendte ikke tilbage nogensinde. Hvem ved fortælle deres medmennesker drama som gådefulde indeholdende konstruktion? Ironisk nok var det begyndelsen på en lille sandet område, hvilket giver følelsen af ​​at være en ørken, endnu mere, om aftenen du kunne høre vinden susende kedelig, det øgede følelse af frygt. Hvem ville have vovet på det tidspunkt tæt ved. Han escarapelado ethvert organ.


I sin cement seng, dækket af en plastik skum madras lean, stadig ikke sove, den lille krop lean, lille af vækst. Med sine funktioner i lille pige, ikke vise de næsten tyve år, og for nylig moderskab


Juan Esteban Yupanqui Villalobos.Tupac Isaac II.http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: