Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 2 de abril de 2013

SAYRASKHA SIPAKU TIL APU WANDA


SAYRASKHA SIPAKU  TIL APU WANDA

 Lad os se på verden af ​​Sayraskha

 Han så næsten færdig med åndedrættet, hvor kun observeret de enorme stande, der bor alene i toppen af ​​bjerget falder på en kæmpe klippe og deler sig i to, en verden af ​​wamanchucos, disse runer med deres hatte på, meget lang tid at komme op til hans talje, det gør dem meget prangende. Og den anden smukke verden af ​​lamaer, der lever i sådanne ugæstfrie sletterne i højder, som kun vokser ichu, queñualesy disse enorme stande, som alle kender som Puya.

 Der er næsten ingen ilt at indånde, vinden blæser meget kolde dog kun observeret i afstanden til Champara Apus, den Huascaran og Puma Pampa. Webstedet er meget koldt, men tørt og dér Sipakhu Sayraskha liv, den smukkeste vicuña alt det Pampa omkring Apu Wanda. Med alle sine brødre og søstre i lavlandet og topmøder Calipuy lever de der. Meget tynd, næsten ligesom vinden, fremhæver det den lange og omfattende tot på hans hals, hængende på hans bryst, som han hæger om forbenene, når den kolde bliver værre, og hun hviler i nogle små lavninger at overvinde den barske køle dit hjem. Hun ser der, vådområde græsset gror meget grønt og ikke behøver at gå langt for fødevarer, men det gør for at beskytte øjnene af Condor, som de siger, med kun øjnene kan tiltrække evigt med hendes charme og tage det til deres reder til at tjene som føde for deres unge chondrocytter. Hannen, Wayna Jainachu Pukara lysvågen og stirrede på alle de steder, observation for at se om øjet af den mægtige kondor kan forestille jer. Efter traditionen med alle dens forfædre er hvad gjorde ham har det tempel. Fra en meget ung skal lære at leve alene, da alle. Han lærte at se de farer, der stammer fra højlandet, den Ucumari, Cougars, som lusker rundt hver gang, så dine ben skal være den mest adrætte at overvinde disse farer, der præsenteres.

 Sipakhu Sayraskha I stedet vil han leve evigt i skyggen af ​​beskyttelsen af ​​pakken, der er beskyttet af deres forældre og hele familien, gå rundt i skoven står til at få flere friske mosser. En Sayraskha lide mindre udbrud, som er dem med frisk og nærende saft, foruden sin smag, som er en lækkerbisken for alle unge vicuña flyttes, når de spiser dem, lille gave naturen giver dem. De vil forlade tidligt med sine venner Tanitani, Loma Wayra Tika og Nina til at gå af bakkerne våde skov at spise meget tidligt i deres krop og føler tåge, der gør dem til at føle kulden i Puna og giver frisk ånde for sin tykke næser. Godt ind i stativet, meget morsomt walk over ham, ser her, der, på udkig efter hvor den lille mos at de kan lide dem. Derfra, fortælle alle støbt i en lille cirkel for at snakke og historier igen af ​​deres forfædre eller selv hvis de ser noget rune. De beder om de grunde, jeg har gjort, at gå til de steder, hvor de boede og eneste af sin slags. Diskuter årsager. Mange vil komme til og ønsker at være rigtigt.

 WATCH ACKONQHAWAQ

 De følte en skarp lyd, der gjorde dem sat i beredskab, kigge rundt for at identificere hjemsted. Vi genforenet at komme i forsvar, hvis de ønsker nogle fjendtlige eller angreb forfølgelse. Alle forventninger om nogen venter for angrebet, hans ben og hele hans krop muskler er spændte, men også svedtendens koldt, så de kan passere. Men også frygt, fordi de var ubeskyttede mod enhver fare. Desuden hvis de vidste, deres forældre, der var flygtet fra kløften og have bestukket den modige achonqhawap, der var bevogter vicuña ayllus fra snarer de brølende Akapanas. Var bange for at det var ham, ville han blive kendt, men det var allerede dagen før hans død. Hans frygt fik dem erkender, at de havde vovet meget, bare for at føle kulden i tåge på grund af den aphus kæreste, som var den store Wanda. Pludselig følte en intens brøl højere i hans stemme, som om at sige:

- Hvem er der -? Brøl af spørgsmålet var højt, det skete igen med et andet spørgsmål
- Hvem er der, som ikke overholder kamrene i den store Akapana?

 De følte sig mere overvældet af den anden brøl, at de strittede alle uld krop, stadig sveder koldt. Der ville være dem, der kan levere fra at blive sønderrevet af kæberne af Great Akapana, men nu vidste hans stemme, men ønskede at vide den lille Sayraskha udsender billede og stemme så højt brøl. Han følte ikke nogen frygt og med hans hals som vinden, men deres øjne åbnedes mere livlig, hans ører blev følsom, hvad hun ønskede, var at ikke kun se og høre, at kraftfuld stemme, at alle hans søstre frygtet. Vinden og tåge gjorde flyvende hendes bud fleece og templer med duggen gjorde det den smukkeste i alle vådområder i denne smukke sted, hvor boet APU immemorially Wanda.

 Det hørte en spottende smil blev akaphana-leder læber afklapsning snack ses som et markant. Han, som i hans alder, han måtte kæmpe for at overleve Wanda Aphu hele sit liv, siden han forlod deres forældre til at enseñorease som ejer af alle disse steder. Nu var han ville give en fest med mørt kød, som begge har brug for at styrke din krop. De andre vicuñaer flygtede rædselsslagen, ikke den lille Sayraska overrasket at se den store Cougar Calipuy steppe. Dette undrede Akapana derfor ikke vise nogen frygt. Right. Hun stirrede på ham med stor interesse, havde hørt mange historier om ham. Som én, der havde at spiste alle huamanchucos runer i Chaco store Apu Capac tør passere gennem deres domæne, var det eneste, der gjorde ham skælve tilstedeværelsen af ​​den lille søn af den store Capac Aphu, den ene mindre end den født i blod skriger sine små øjne, fordi dine øjne er forhekset, og som væsener, der befolkede runer og alle de hellige sted af stor Aphu Wanda, der overgav sig til fødderne af barnet. Så hans nysgerrighed efter at se, at store Akapana, der skræmte før den lille Aphu Capac. Samtidig fortsætte den store Akapana stupor før den nysgerrige lille vicuña. I det øjeblik ankom med alle hanner ackonqhawag stærk for den dristige redningsaktion, der vovede at udfordre stop med den store Akapana.

 Hvad vakt undren af ​​den store Akapana og immobiliseret, var at se de små hvide totter Vicuna plettet med lyse gule stråler. Det var tegn på, at hun skulle give små hellige uldne Aphu Capac blev den store håb bandlyse den onde hvide mand ødelagde hele alle væsener Calipuy. De havde nyheder Shulcahuanca Aphu fængslet af dem, der havde ødelagt alle græsgange og søer forgiftet hver farve af frøer og nu havde som akvarel pukaras, kunne Akapana ikke længere tage de søer, der var giver liv til aphu Shulcahuanca.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
Tupac Isaac II.
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: