Amazing Grace

Name of Jesus...

domingo, 4 de noviembre de 2012

RUTER af læring med PATRICIA SALAS O `Brien.

RUTER af læring med PATRICIA SALAS O `Brien.

Når det kommer til allierede, omfanget af horisontale forpligtelser, men hvis og når han bliver set første allieret med markedet mekanisme af denne neoliberale samfund bevæger sig lønnet stilling med ikke mere behov for at adlyde. For første allierede ikke betyde, at du tager en god honorar, der opfylder deres mest vitale, men hvis han vinder, medmindre en assistent murer. Så kan han betragtes som en allieret, der blev behandlet værre end en simpel murer, der kun behøver at kende de tal, der tæller, for at vide, at det ikke er snydt i løn han modtager for sit arbejde. Hvis læreren anses værre derefter som det siges at være den bedste forbundsfælle læring.
 
I et diskriminerende samfund, er sekteriske og fascistiske hvor indsendelse privilegeret og ensformigt tænkning, som ofte bombarderet med dette budskab i alle medier. Ved ikke at tillade uenighed i den mest absolutte. Så som du kan være kritisk. Lige da hun, jeg mener fru Patricia Salas, når vi taler om at privilegere spillet til at udvikle kritisk tænkning, om samfundet er dømt divergent tænkning. Dette er den største modsigelse. Men der er én mere, der er de største bekymringer, når de arbejder for uddannelse, ikke henvise til det vigtigste arbejde i en master, som netop arbejder for virkeliggørelsen af ​​et nyt selskab til at uddanne kommende borgere i disse nationer. Men hans vigtigste slip og ordforråd, der forråder sin ideologiske bias refererer til neoliberal økonomisk finish, når det kommer til kvalitet og kvantitet idet der som et tungt udstyr skal gå hurtigere, så det er nødvendigt at gøre det lettere og bevægelig ubesværet. Dette indebærer klart som neoliberal Breviar siger i afskårne job eller reducere omkostningerne på anden måde. Således mekanisme sin berømte magisterial Reform Act, der har til formål at flere fyringer og stole udelukkende på lejede lærere, i det mindste mere end halvdelen af ​​de offentlige skole lærere under staten. For neoliberale, bør mindes om, at den eneste stat, der bruges til at understøtte den store hovedstad, denne lille gruppe af oligarker, der overtager den største del af kagen, ikke folk på alle de mennesker kan få gavn, kun kan være en slave til big business. Det er hans opfattelse, Ms Chambers gør i sin tale forrådt.

Den samme opskrift blev trykt i chilensk uddannelse, med den samme filosofi er, hvad der opstå nu i vores land. Der er ingen ændring, kun anvendelsen af ​​en opskrift, der påtvinger multilateralt økonomisk, kalder Verdensbanken eller Den Internationale Valutafond, siden sin vision om økonomisk slaveri. Således har et stempel af klasse partiskhed og bred anvendelse af denne opskrift til regeringen indviet Ollanta Humala. Jeg kunne ikke gøre det uden først at bedrage befolkningen i det haster med reformer, der er baseret på populære interesser. Så når de søger allierede i en måde, der har sidestillet interesse, og os alene, fordi hvis vi går med alt og lad resten tage lige så godt i hånden, tilegnede kun os alle, og der er ingen allierede er niveauet underordnelsesforhold, er det ikke længere underordnet allieret hvis ikke, det er typisk for det nittende århundredes merkantilisme som åbnede baser primære ideologi storkapitalen.

Hvis der er et kognitivt samfund, der er modstridende, er det netop på grund af skilsmisse med etableringen af ​​skolen. Dette i modsætning til det verdenssyn af befolkningen. Den nationale skole på grund af andre interesser, som ikke er i samfundet. Men hvorfor? Hvorfor vil du have en skoleuniform, på trods af snak om multikulturalisme, men ikke talt om multinationalitet, fordi der allerede kolliderer med hensynet til klasse og social gruppe.

Mrs Salas er skjule sin tale, men undlader og opdages snarere de mål, som er tiltrådt portefølje af uddannelse, som var aldrig diskurs første etape af Mr. Ollanta, hvis de er mål Peruviansk yderste højrefløj hvem bekymrer de storkapitalens interesser, bør dette tages meget klar og ikke fortryllet med slange charmerende flutes, som vi ønsker at male ikke kun lærerne, men også folk.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: