Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 6 de noviembre de 2012

RED NATION forrådt af LÆRERE.

RED NATION forrådt af LÆRERE.

Hver gang, i løbet af Patria Roja, forskanset i den peruvianske læreembede har hans kursus været konstant forræderi. Dette har jeg smagt fra det årti, hvor kampene var enrumbadas ikke tillade privatisering af Peruvian uddannelse ville forekomme i den katastrofale Fujimori diktatur med dens berømte dekreter 211,212 og 213. Men oddsene imod diktatur havde til formål at sætte under de neo liberale økonomiske opskrifter. Efter overfaldet, at folkets vilje af diktaturet, klamrede masserne til en kamp for at forsvare den frie offentlige skole, men denne kamp var at presse på for samme masse, i hvilken rolle ledelse af Homeland Rød sort virkede at holde dem rodfæstet i sin afvisning og vrede, først af den gamle tilstand i uddannelsen af ​​de folk tjekker ud og forsvare andenpladsen i retning af Patria Roja at aflede lærernes kamp. Dette havde sin årsag, da retningen af ​​Patria Roja generelt sammensat af en småborgerskabet der ønsker at komme ind at nyde frynsegoder af en fagforening bureaukrati, colludes med arbejdsgiverne for at beskæftige sig med hensyn til deres vælgere.


Efter sammenbruddet af diktaturet, demokratisk med en lille fjeder. Imperialismen har haft og er nødt til at udvikle nye strategier, der giver dem mulighed for at hjørne landsbyen, globalisere med nye former for slaveri. Empire har lært, ikke for ingenting har lanceret sin kampagne for mental slaveri alle medier og i alle former. Den vigtigste og mest strategisk er eksporterer sine religiøse sekter, hvad enten de kalder sig Jehovas Vidner, Syvende Dags Adventistkirken Jesu Kristi eller de sidste dage. De er designet til at dulme massernes bevidsthed og kan let styres af hensyn til imperialismens interesser. Hvis det sker, ser vi, at hvor der er minedrift, der er hvor alle religiøse sekter sværm af amerikansk oprindelse, er dette ikke nogen tilfældighed, og vi sagde formål.


Det er i denne forbindelse, at imperialismen også driver økonomisk aggression, som er en anstødssten er uddannelsessektoren, hvor putte deres batterier. Det første skridt er at tilskynde regeringerne hævdede uddannelsesreformer, som øger kvaliteten af ​​uddannelse, men med henblik på at reducere omkostningerne, præcis det modsatte af, hvad mange lande har overvundet den tilbageståenhed og fattigdom forbedre de uddannelsesmæssige forhold deres lande. I denne bestræbelse blev indført folkemorderiske regering Alan Garcia Perez, ringer med alle former for adjektiver til klasselæreren. Det havde været en af ​​de bedste elever i reglen af ​​Bush årti, regeringen i en drukkenbolt og amerikanske grænse afgørelse, som skabte verden liberationist kæmper som en strøm af det onde, som de tillægsord som terrorisme, som ikke har noget retsgrundlag, selv modstår alvorlig erkendelsesteoretisk analyse, men som propaganda alle har tålt som en sandhed, der skal påvises. Således begyndte det folkemord afgørelse mod lærerne, alle med samtykke fra den nationale ledelse af Patria Roja, der blev forankret i den nationale union lederskab. Men ikke kun starte deres smædekampagne, men også gennemført en række juridiske pakke for at opdele lærerne og give liv til venner og kolleger rejsende, der var i union lederskab. Ikke fordi det aldrig var logr5o minimale resultater, som han brugte som hans håndlangere altid grupperet i Antae eller Lærerforening APRA, som er en pakke med reaktionære mesnadas kejserens tjeneste Alan Garcia og hans mørke formål. Sådan var den korruption, der møder gjorde Apra kupler at skære undersøgelser til lærer evaluering og dermed holde på et job. Det havde de gjort i den første regering i Garcia, hvor mere end 80 tusind indtastet undervisning med kun krav om APRA licens, uanset om undersøgelser havde en videregående uddannelse.


De foranstaltninger, som Garcia ikke generere de forventede resultater, at imperialismen, som han havde til at bruge et es i ærmet, var tidligere militær-og folkemorderiske Ollanta Humala Tasso. Sådan som jeg bruger hedder allierede juridisk venstre eller højre som venstre navngivet som kaviar. De makeover studerende Americas Army, bedrager folket blev vedtaget som en kandidat, og derefter præsident netop at gennemføre alle de foranstaltninger pålagt os af imperiet.


Først og fremmest masserne blev organiseret for retning og kontrolforanstaltninger blev gennemført, som var mere bitter hver dag udtrykker klasse had mod systemet og dets bureaukratiske klasse. Som svar, er regeringen desperate og kaldte Patria Roja allierede at deflatere magisterial klasse mobiliseringer. De opfyldte deres opgaver fuldt ud, for det er nu en opgave med at rydde op og nedrive alle deres politiske projekter af disse menneskesmuglere populære lige forventninger, som vi nu forsøger at påtvinge gennem deres sociale bekræftelse bevægelse (MAS).


Juan Esteban Yupanqui Villalobos.http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: