Amazing Grace

Name of Jesus...

lunes, 3 de septiembre de 2012

Den godgørende kapitalisme af opportunistiske progressivismen


I vores mange spansktalende amerikanske magtstruktur i øvrigt som er midlertidige, indtil vi gør det brutale kapitalisme er ved at tage væk deres baser, han stadig opretholdt, ellers bruge dine håndlangere til at ødelægge det, og dermed bidrager med en række intellektuelle, som søger sympati for hovedstaden i imperiet. Progressivismen og endda nogle tilfælde af det tyvende århundrede socialister ikke gør noget mere end fyldes op kapitalismen i dens imperialistiske fase. De kender kaglende og tage den klassiske om, at ikke alt er dårligt i den fase af globaliseringen, som vi definerer som ekspanderende bånd imperialistiske kolonisering. Men det væsentlige forblive udvindingsindustrien og se naturen som et objekt, dens individualistiske og antropocentrisk definition følger samme perspektiv og definition, tøjlesløs kapitalisme ikke har ændret sig, der forsøger at gøre kapitalismen mindre hård. Kapitalismen har altid ment, at historien er lineær og som sådan er der et startpunkt og et slutpunkt i det decurso, hvorfor Francis Fukuyama påstand at sige, at kapitalismen er enden eller kulminationen af ​​menneskets historie. Det fantastiske er, at nu med hans sofisteri kan ikke opretholde den krise systemet.
Da de ikke kan opretholde de ideologer, og selv indeholde den enorme strøm af utilfredshed overfor systemet på verdensplan og truer med at ødelægge de lande, der havde for nylig kapitalistiske udvikling på bekostning af undertrykkelsen af ​​masserne af laset, hvad der sker i Indien for at have sin kapitalistiske udvikling havde at slavebinde millioner af børn til gratis arbejdskraft og vil øge kasser af de få store mestre i indiske industri og naturligvis af Kina, som blev overfaldet af reaktion til døden af ​​formand Mao, hvor skolebørn er på hjul af den part, der har tronraner af folks beslutninger. Men kapitalismen er en kamæleon, der under alle omstændigheder fortsat at fastholde det privilegium af den klasse, der repræsenterer alle de mekanismer, der anvendes til at fortsætte bevare deres privilegier. Så at værterne har henvendt sig til neoliberal dogmatisk tænkning, som er den kopi, der benytter religion til at dominere den menneskelige race uden at kunne analysere og dermed realisere det formål, som de er taget i brug, hvilket er grunden til alle fraseologi, at denne analyse ikke modstå tages som en sandhed, der ikke kan diskuteres.

Den eneste tanke er, hvad metafysikere bruges til at tvinge nogen mulig dissens i hver række, kalder det venstre og højre. For nogle er det umuligt at forestille sig, at alt stof kan udvikle sig eller være i stand til at have alle de egenskaber, som resten af ​​det er lavet indlysende gennem observation, til højre er udtrykt for ikke at blive hastet uden argumenter, afkræfte den uoverensstemmelse af deres status, før de begivenheder, der har til hensigt at håndtere, for hvilken den juridiske mekanisme, der anvendes som et redskab for intimidering. I eklekticisme opportunisme opsummerer ændringerne af de to positioner. Vi skal præcisere, at argument lider, når det vil ty til fornærme der gør du ser de fattige af hans argumentation. Denne holdning er også dem, der forårsager argumenter lider af nogen af ​​de politiske holdninger, men som regel forværres i dem med positioner i extremis af begge politiske vinkler. I det kapitalistiske system er tyet til misinformation af begivenhederne, som om de fleste ville realisere deres fejlagtige argumenter, de ikke kunne fortsætte med at have magten. For at give en konto, hvad der sker i tid og rum, kræver, at dataene er pålidelige og tager, der er mindst svarer til at give et billede af virkeligheden for at give en nøjagtig vurdering af tingene. Men hvis kommunikationen er forvrænget, hvad der sker, er du gøre for at holde dette i det politiske og økonomiske system. En anden af ​​sine ressourcer afsat til det ubevægelighed menneskelige mentale rum er kritisk over for religion, er, at den anvender tvangsindgreb mekanismer, der hindrer kritisk udvikling af forbindelserne i verden, naturen og mennesket, hvorfor kapitalismen gennem sin gendarm i bygning er dømt gennem religion et instrument for dominans, der vil detaljer senere.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http ;/ / juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: