Amazing Grace

Name of Jesus...

sábado, 9 de junio de 2012

Hr. Præsident, FJERNE DE Shakers Requiem for Ollanta Humala- Om sangen Luis Aguile- Hr. formandHr. Præsident, skal du fjerne ShakersRequiem for Ollanta Humala-
Om sangen Luis Aguile-SrPresidente
                                                                                                                                                         
Under sin valgkampagne lovede dig mange ting, hr. formand. Selv opfandt en sætning, der vil bidrage til at gennemføre sine formål: social integration, selv om det er en hul og tom Farse sig, tjente til at nucleate omkring hans kandidatur ue stemmer, der er nødvendig for at salve præsident, med de penge i imperiet og reaktionære holdning stædig ret til at beholde den gamle måde status quo. Så når imperiet spiller sine to bogstaver, og se, hvem foretrækker du måske datter af den kriminelle og folkedrab Fujimori, hvis fronten kun var dig og dans millioner, den krybende pressen, krybdyr og monoton, hæderlige undtagelser, og beundring af alle former for opportunister tiltrådte, IKKE POWER.
Og i hans taler kortfattet og lukkede steder, mindet altid os om den kinesiske, ikke kinesisk Fujimori, men den kinesiske Juan Velasco Alvarado. "Hverken kapitalistisk eller kommunistisk, men Tredje" sagde Velasco, en stakkels skabning, som sagde om Manuel Scorza, (militæret) "kun har hovedet til at sætte hætten på" med en kort tale, kortfattet og travlt før mål ben, som hun ikke kender svaret, siger "det spørger mine ministre," de kan ikke lide alle de slyngler udarbejdet af reglen, ud af stenbrud på School of the Americas i Panama - Southern Command-(i tid), hvor du forberede fremtidige diktatorer til at regere riget i Latinamerika: Augusto Pinochet Ugarte (Chile), Rafael Videla (Argentina), Garrastazú Medeci (Uruguay), Augusto Somoza (Nicaragua), Hugo Banzer Suarez (Bolivia), etc. .
Så du Hr. præsident, lovede at styre for de mennesker, billig gas, skat på minedrift overskud, skattereform og arbejdsmarkedsreform, begrænsninger på AFP, forsvaret af vores naturlige ressourcer, prioritering af uddannelse og prioriteres højt på sundhedsområdet for børn, incitamenter til kunst og kultur osv. osv. Og på grund af denne kampagne, at sangeren Luis Aguilé skrev og udgav en sang med titlen "Mr. President", der synes skrevet mere for dig
Og alle bange anelser budskab, som jeg er sikker på du også nød musik og tekst jeg helt glemte. Eller måske sætte propper i ørerne til at lytte.
Og han gentog historien, vil jeg sige, Karl Marx: "Historien gentager sig, første gang som tragedie, anden som farce." Og det er, hvordan folk i Peru overværer en af ​​de fedeste farcer i sin historie. For jeg gav dig noget at venezuelanske præsident Hugo Chavez bøger og dokumenter vedrørende hans mentor Juan Velasco Alvarado, den samme som i forbindelse med Edgardo Mercado Jarrin, Ascarate Aryola Armando, Ernesto Montagne Sánchez, Luis Cisneros Vizquerra, blandt andet, uddannet ved US Southern Command førte an i kampen mod guerillaerne på den revolutionære venstrefløj bevægelse, ledet af Luis de la Puente Uceda.
Du gav ikke den venezuelanske præsident, værker af vores Amauta José Carlos Mariátegui eller Jose Maria Arguedas, eller digte i vores udødelige Cæsar Vallejo, eller Javier Heraud, Ingen giver dig de "virker" i Velasco du blev udsætte sine sande hensigter. Hvis gas, undvigende, lakonisk, demagogisk, væk fra sine sande venner, der støttede ham i hans kampagne. For at forlade armene, og som viste ingen nåde mod dig
Der er hans første kabinet. Hybrid, kedelig, demagogisk, trættende. Og hvor lidt vi stadig havde anstændighed, ret til at kræve snarere end af de mennesker, du kastede den overbord og så ud over afgrunden. Og han omgav sig med Valdez, formanden af ​​kabinettet, da en fan af Fujimori, militær og du dannet for at forsvare systemet. Og kastet ud af sin fold, der vil stadig fungere som perones podáin eller biskopper, eller måske som dronninger. Og de alle ikke gør en tøddel for at besejre fattigdom og elendighed for vores folk, at 70 til 80% venter stadig næsegrus Inkari udskudt. Intet har ændret sig, Mr. formand. Vi er fortsat en eksportør af råvarer og importerer forarbejdede varer. Fortsæt afhængig af imperiet gennem IMF, IDB og moderne TLC i processen af ​​globaliseringen, dvs internationalisering af sult og elendighed i verden og tronbestigelse af metropolen i deres kamp for at overleve.
Du kan endda gå over i historien som en formand for social integration. For at det kan ske, skal du fjerne de sociale agitatorer: sult og elendighed af de mennesker, deres ayayeros omkring ham, hans rådgivere er rådgivere for imperiet og den traditionelle højre. Ellers folket vil placere kast, hvor det virkelig skal være. I afløbet i historien.
Patarata, juni 2012.Alfredo dodgy VinchalesAdvokat for den centrale regionaleFra bonde RoundsLa Libertad.

No hay comentarios: