Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 10 de mayo de 2012

BØRN AF War Of OTTO Guibovich Arteaga
Næsten et flertal af medlemmerne af DBA, er placeret i en ny fase af National Intelligence ledet af journalist Aldito Mariátegui, der hævder, at demokrati er den absolutte pålægges på en tankegang, og at de, der ikke understøtter deres position, er det modsatte af, hvad de kalder deres demokrati, og jeg siger det er meget bestemt opfattelse, ikke engang den athenske græske begreb, eller endelig, hvad han prædiker en af ​​de vigtigste intellektuelle i det internationale yderste højrefløj. De er så fremmedgjorte og robot i sin erkendelsesteori at forvirre alle begreberne hukommelse gentage alt spildes ved et amerikansk propaganda, der i øvrigt blev gjort for at retfærdiggøre deres overgreb og folkedrab rundt om i verden. Netop fordi det ikke kan skelne mellem ting eller begreber og begrunde det uberettiget, at give et eksempel: Dette Mr. Otto vil retfærdiggøre affyring af raketter ind i palæstinensiske børnehaver, hvor børn bare dø lige lært at gå og i øvrigt opsige en umådelige iver, at nogle unge palæstinensere sprængte sig selv i at stoppe undertrykkelsen af ​​deres brødre, som besættelsestropper i sit område. Ikke se, at terrorisme er en teknik til krig, ikke en doktrin, der er blevet trukket af håret til at adjetivarse befrielseskampe i folk. Det er ligesom at tage væk begrundelsen for denne kamp, ​​og validere undertrykkelse, da dette ville ødelægge målet er nået berettiget handling.
Tal om retsstaten, og jeg spekulerer Er der retsstaten i det område, der kaldes Peru? Først, overmandede forfatningen i 1979, en tidligere professedly cambiándosela bygget ind i en de facto-regeringen, hvor medlemmerne er medskyldige berømte demokratiske konstituerende kongres. Da de mekanismer på ændringer og tilføjelser var omfattet af den meget forfatning 79. Var der behov for at gennemføre et hit sin ejer i overensstemmelse med interesser i den internationale oligarki? Jeg havde ikke, var hvad der behov var at gennemføre en lav intensitet krig i strid med alle menneskerettigheder til at gennemføre udplyndring af naturressourcer i landet, som USA siger geopolitiske doktriner verdensherredømmet.
På ethvert tidspunkt i historien, har da systemerne har været på nippet til at bukke under forsøgt at retfærdiggøre sin fortsættelse, dens validering som et fænomen, der fortsat bør være, på trods af allerede være forældet at retfærdiggøre deres ophold i historiens hjul.
På trods af den hurtige teknologiske udvikling og skabelse af behov for at retfærdiggøre overskud og overflod som centrale værdier i dette samfund. Udviklingen af ​​menneskehedens faldet, og endda religiøse værdier bruges til at derfra dominere sind af befolkningen for at plyndre landet, alle ledsaget af en luft af fremskridt og modernitet, men de fleste mennesker stadig dør i fattigdom og sult. Således har vi det faktum, at kun omkring fem hundrede multinationale selskaber domineret af en lille gruppe kaldet Bilderberg-klubben dominerer verden og koncentrerer rigdom og verdens indkomst. Og det er en klasse diktatur og ønsker at benægte det, da rigdom er koncentreret på få hænder, og er ikke fordelt på resten. For mere end du ønsker at gøre filantropi, er dette ikke løser det alvorlige problem med økonomisk diskrimination og i stedet har væk fra emnet for at tro, at slaveri er godt for udviklingen af ​​menneskeheden og plyndre og plyndring af mennesket er det ultimative udtryk udvikling etik.
Hans forklaring er så firkantet kredsen af ​​virkeligheden af ​​Mr. Otto, der angriber de stakkels lærere, der bliver gjort til slaver af en sølle løn ville kalde tigge tip, denne medvirken med forrædere altid kaldet Patria Roja. Denne mand ønsker, at lærerne ikke kræve deres elendighed, og derefter se virkeligheden opleves af menneskeheden. Er, at han ikke ved, at demokrati er netop at blive behandlet ideologisk, at tanken kun er dogmatisme. Demokrati er en kamp om ideer på pladsen i centrum af den polis, det argument, hvis de ikke begå den gamle athenske Sokrates, der blev dømt for korrumperende for ungdommen, og hvorfor? Bare for at spørge, hvad er en sko, og så videre. Lærerne er det nye Socrates af dette diktatur persisk militære Ollanta konge og dronning Nadine Heredia.

Juan Esteban Yupanqui Villaloboshttp://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: