Amazing Grace

Name of Jesus...

miércoles, 23 de mayo de 2012

Alzheimers sygdom PEDRO ARMANCANQUI

Alzheimers sygdom PEDRO ARMANCANQUI
 
De, der kæmpede hele sit liv, altid holde uændret sin horisont i kampen, men der er nogle, der står over for ubønhørlige forud for år og være døden nær mener, det er hensigtsmæssigt at fejle på vejen enrumbar styrken i en anden retning tro, at der kan blive husket. Er tilfældet i Herrens Armancanqui, en af ​​grundlæggerne af lærernes kampe, men nu i dette punkt er fejlagtig diametralt deres indsats i en regering, der opfordring til eller fascistiske og korporative. Det er ideen, der bliver afspejlet i sin tale i maj dette år.

Din første afsnit nævner en kampagne for gennembruddet lover at opfylde den Store Shift, problemet er at leve fantasien Mr. Armancanqui. På minedrift fortjeneste, at multinationale selskaber har kun at snyde igen, som der har været Miljøforpligtelser, bliver nødt til at betale for hundrede år har vores samfund lidt med fatale konsekvenser for landets økonomi, som måske ikke ved, at Herren Armancanqui ved at udvinde hver ounce guld tilovers 49 tons giftigt affald, og dette ved at udfylde vores territorium, hvis han ikke ser det, skyldes vel kun sådan kalk og ikke er kommet til landet Vallejo for deres øjne til at indse, hvor forkert du er, så at jorden ikke kan beruset brug vides ikke, hvor mange hundreder af år, siden før vi er nødt til at sætte dem i hundrede år måske at kunne bruge i landbruget. Også drøfte fremskridt med høringen, vil jeg sige, at der er bedrager, fordi drengene blev ryddet Afrunder olympiske til landmændene og landdistrikterne, og kun vil blive anerkendt som indfødte og indfødte til Amazonas-området, og som har et formål, for Amazonas samfund er politisk mere tilbagestående samfund og kan politisk manipuleres gennem store ngo'er, der investerer i disse samfund til forelæggelse for det imperialistiske åg. Mens græsset vil være politisk bagud fra indtrængning af ikke-statslige organisationer, som er det gamle instrument for imperialismen for at undertvinge de folk i verden. Nå ikke vil give noget, men for ingenting. De har det samme eksempel, når de nåede Land Cacique Caonabo, som forsøgte at købe smykker med denne fagre søn af de oprindelige folk, der solgte sit liv dyrt med frihed vores folk.

Jeg forstår ikke, at en erfaren unionistiske denne om, at velfærdspolitikken er dem, der fører til fremskridt, ved vi ikke, hvis du er ved at miste sit sind eller måske som vi sagde i titlen er en ændring der opstår på grund af sygdom. Nå vi ikke se, at dette også sige, at en ny minedrift politik i multinationale selskaber som Barrick og yanacocha bruger enorme mængder af cyanid og kviksølv for at få en ounce guld, som er ternet 40-ni tons jord, der Jorden bliver ufrugtbare u8nos de få århundreder, og at det tager adskillige processer for at gøre dem nyttige, og som også har brug for milliarder af dollars for at genvinde jorden forurenet, så hvor er fremgang for vores folk, men det er en omkring byerne Santiago de Chuco og Angasmarka i delstaten Vallejo at se falskheden af ​​deres påstande. Til dato ingen af ​​de mineselskaber overholdt økologi, som i verden og i deres hjemlande er forbudt minedrift med cyanid og kviksølv, men de gør i vores område. For nu her allerede forsvundet mikro flora og fauna i vore vandløb, ved ikke hvorfor, fordi de er i ledtog med multinationale selskaber og efterlod os ubeskyttet alle de myndigheder om disse spørgsmål, men snarere har købt tavshed af deres ledere til at være ekstra , Det er de ting Mr. Armancanqui og unødvendigt at sige i sit forsvar af Mrs Patricia Salas tidligere præsident for National Board of Education, der avlede den nye almen lov og den nye offentlige undervisning karriere er sindssyg levering.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos.http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: