Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 6 de abril de 2012

VALLEJO er en respekteret!VALLEJO er en respekteret!

Cesar Vallejo Street No ..., fjernvarme og provinsen Santiago de Chuco, La Libertad Institut og Region, fødestedet for den berømte digter universelle. Fem timer, landtransport fra Trujillo ankommer i Santiago de Chuco. Ankommer til Shorey, og en halv time før James, den venstre side af vejen ligger en stor affaldsgrave af den magtfulde Panamerican Silver, og meter under bunden af ​​den samme finurlige og sårede Moche floden, hvis vand forurenet køre Stillehavet. Mere til venstre, ligger Quiruvilca, og jeg skal fortælle César Abraham, at hvad du skrev i "Tungsten" er i live, ikke historien, er virkelig, hvor mange år skulle ske for de Poblanos at indse, at minedrift bringer fattigdom og elendighed, mens multinationale transporteres i slæbebåde guld, penge og sved af folket.

César Abraham og gå videre til Santiago, jeg håber, at dine brødre "glaseret med sved," med deres ponchoer og hatte, langs en vej, som nu er gældende, og vil snart være banet, siger som et resultat af "socialt engagement" af Barrick Misquichilca og Civil partnerskab bawd Alto Chicama, en af ​​verdens største minedrift og en af ​​dens ejere er George Bush, betyder det ikke engang ved, hvad du har, men stadig føler, at hans magt over beslutninger marionetregeringer som vores .

Huset, hvor du blev født, og hvor de opfandt "Black Heralds" er ved at blive restaureret. Hvor ironisk César Abraham, undertrykke dine Brødre, snyde, snyder dem, fortæller de røverhistorier, forurener samvittighed, jord og vand, og alligevel er denne restaurering bruges af tyranner og despoter altid at aflede opmærksomhed landets virkelige problemer og gør os til at tro, at åbne brud er levedygtigt, vil Conga South Lakes eller vil, at minearbejderne stræber efter social integration.

Og du ved, Cesar Abraham, er blevet inviteret, siger, at indvie restaureringen ingen anden end Nobelprisen i litteratur 2011, Mario Vargas Llosa, den samme, som har underskrevet deres støtte til den cubanske revolution, og derefter svigtede på det, det samme som var en del af det latinamerikanske boom og derefter lejede og solgte sin pen til Markering fordelene ved kapitalismen, det samme, der blev betalt skylden Uchuracay almue af død journalister i firserne, det samme som skrige af arbejde af vores Amauta Jose Maria Arguedas, bare fordi sidstnævnte levede og døde sammen med deres brødre. Cesar Abraham, du høre mig, du forstår mig, du ikke ønsker dette trin satrap din bolig, luft vejrtrækning beskytter af dine træer og ikke engang se eller sidde på bænken inspireret dig.

Send os dine Black Heralds, meddele peers, der kommer i denne skæbnesvangre time og uddrive de dæmoner, der ønsker at fejre din død, som i livet, du dræbte. At COP, fiureh lærling, ikke satte sin støvle på dine høtyve ædle bolig, bortset fra en fest af blodtørstige at berolige deres samvittighed, og dulme samvittighed vores folk fortsætter med at Peter Rojas, Pedro Rojas og når fingeren i luften vil føre til katakomberne, hvor det er nødvendigt, men vi vil stå her forsvare dit navn og dit mod Cesar Abraham kan forhindre, at være til stede ved ceremonien, men vi lever i mange år, før i dit hjem i dit hjem, er dit hjem, Peter og Michael Aguedita med os, at i slutningen af ​​kampen og dræbte soldaten, du kom til os, og vi hørte Louis Philippe, der hævede stemmen, i dag, dage om genoptagelsen liv jagte drager og ulve klædt i får har indtastet dit hus, men bare gå, og vi vil falde fordrive hele verden, fordi du fortalte os, Cesar Abraham, brødre .... der meget at gøre.

Derfor afviser vi den politiske udnyttelse af denne regering, og mineselskabet Barrick Misquichiclca, at for at genskabe hus Vallejo, præsenteres som den slags, det væsentlige, de givere, at hæve den lejlighedsvise vers af vores universelle digter, men skjule sin tilstedeværelse i Den Internationale Brigader i republikanske Spanien, for en digter, der ikke er ved siden af ​​sit folk og feeds på SAP, er udsigt til servil til systemet, du sagde det Cesar Abraham derfor, høre en gang mere, som du allerede kender og har et navn inka fyrste, hans figur underkastelse til investeringsprojekter, og den anden ikke premiosnobel nørd med medaljer, og vi kommer til at skræmme.

Cesar Abraham, her er vi, skræmme helvede af dit hjem en dag vil blive vores, og rent faktisk beholder. Hæv vores stemme imod denne nye skændsel af brød og skuespil. Paco Yunque er modnet, og den stemme Servando Huanca, demaskering dommeren Ortega, præsten Valverde borgmesteren Prag, brødre Humberto Marino og Grieves af vort århundrede, uden at afvente Braulios Conchucos skal vandes på pisterne, vi bliver ved din sætning: "Vi er revolutionære, ikke af ideer, men ved levet lært oplevelse."

Patarata, april 2012.
Alfredo Vinchales Chunga.

http://juanestebanyupanqui.blogspot.com/2012/04/vallejo-se-le-respeta.html

Indsendt af Juan Esteban Yupanqui Villalobos til / s 08:02

No hay comentarios: