Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 20 de abril de 2012

Der styrer, som blev valgt? - Nadine eller OllantaDer styrer, som blev valgt? - Nadine eller Ollanta.

Der er successive hændelser giver os en fornemmelse af, hvad der blev valgt på dette tidspunkt regulerer ikke på alle. Er formålsløst. Hans blik går at tømme, empecinándose ikke at reagere på den offentlige mening om, hvad der gør, og hvad der ikke gør.

Sådan som det er tilfældet med de privilegier, der er blevet givet til hans bror, som ikke hører hjemme. Først skal overføres til et militært fængsel, uden at være til stede, og især når der ikke vil blive opfyldt af fængslet, som blev dømt. Hverken han fortjente at være i den militære straffelovs flåde, hvor han bør begrænse folkedrab Fujimori.
Hvis nogen har begået en forbrydelse, og stadig være i højeste embede som formandskabet, fordi han skal irrogar mange privilegier, eller måske holder ryggen, fordi de gør, hvad de gjorde?

Her er en af ​​de paradokser og usikkerhed, som vi er deparando denne regering, som den rolle, medierne har præsidentens hustru uden peruanere valgte at regere. Her nogle feminister springe til himlen, så vi siger, men problemet er, at den mand Fru Nadine er der blev valgt til at lede staten, og ikke hende.

Hun er blot resultatet af omstændigheder, snarere end et valg. Her er et stort ansvar opportunistisk og revisionistisk venstre, der gav vinger til den dame, fordi det er venstrefløjen, som arbejdede for at få valgt som præsident Ollanta. De borgere, som kræver forandring, og Tapia og Sinesio Lopez og andre, som er meget dygtig til at cajoling masserne er forledes til at tro, at de kunne vinde Ollanta og velfortjent af kontrakten indgået mellem kaldte venstre reformistiske og underdanig til højre.

Hvis venstre ikke havde gjort forræderiske omgang med det ekstreme højre, havde mistet mere end Ollanta. Men en gang i regeringen, kom til overfladen minedrift klassen, hvor han kom fra, han og hans familie er bare efterkommere af grundejerne i Andes-regionen Parinacochas provinsen, hvor der på nuværende tidspunkt stadig er rester af slaveri at udsættes for de herrer planterne til at vore indfødte brødre.

Der Mr. Squire er en helliget kødets lyster eller undertiden pralende fritidsliv i samfundet, mens kvinden var specialist i de offentlige finanser. Dette er hvad der sker med familien og den rolle Ollanta som nu er fru Nadine Heredia.

Ingen af ​​parterne liv har udviklet sig i enhver forstand af ordet, har brugt kun hvad andre har gjort i hans favør ingen partiorganisation til at bakke dem op, og nu betragtes som en part i de væbnede styrker og politiet, er en fare, fordi staten vil miskreditere meget mere, end de er for den forpligtelse, de havde med Fujimoris regime, bortset fra sin alliance med de store narkokarteller.

Så Roy Freyre rådgiver er meget adskiller sig i den alliance, selv om de ønsker at benægte, der er så indlysende. Lige her, vel vidende, hvordan man håndterer Fru Nadine og vide, hvad dine svagheder har givet ham smagsløg, dette vil tage til de formål, de har. Så jeg tror, ​​at scenario malede for det næste er at tvinge valget lovrammer på scenen tre kandidater af den yderste højrefløj, som kan være: Nadine Heredia som vejrhane, der vil distrahere vælgerne, som ville drage fordel af fremtidig kandidat Beatriz Merino, med sin pseudo-demokratiske udseende og endelig den naturlige kandidat den yderste højrefløj er datter af den japanske Keiko Fujimori. I mere eller mindre progressive kandidat bliver brændt eller miskreditering på hvert trin i kommunal ledelse, og vi kan spore de hårde skældsord og den yderste højrefløj som post og avis Peru, 21 han har været berettiget. Udover at der ikke er medium, der kan indynde sig med sandheden, i hvert fald tror jeg, kunne siges om Hildebrant dagligt, men det er en sommerfugl i hele foråret og mest irriterende insekter vrimler som rapíñelas at inficere alt.
Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: