Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 3 de abril de 2012

Civil-militære diktatur Ollanta

Civil-militære diktatur OllantaAlle fascisme i verden har altid forsøgt at fremhæve den patriotiske ånd med henblik på at vinde befolkningen, men de særlige og specielle fascistiske diktaturer i deres form for militær Civic er at ophæve den miskreditere sine potentielle fjender og skabe en retlige struktur til at forsøge at annullere, de ikke ønsker at krænke retsstaten, skabe deres egen juridiske struktur for alle formål, dette retssystem krænker alle principper om filosofi og erkendelsesteori af loven. Hans argumenter er følelsesmæssige og præcist målrettede politiske fjender, der ikke kan kæmpe for sit udviklingsarbejde og ideologiske svaghed.

Derfor er deres argumenter er ukorrekte og sårer retsstaten, hvad de har gjort, er at ty til at bruge følelsesmæssige færdigheder med henblik på at rationel analyse ikke opstår, og den enkelte bliver angrebet og plyndret deres forsvarsmekanismer at implantere ideer af frygt og fobier normalt peger det ubevidst, og angribe deres ideologiske fjender, for hvis de gjorde åbent forsvarsmekanismer forebygge og reagere for rationalitet kommer til at handle. Hvad vi ønsker er at fremkalde adfærd.

Alle forsøg blev udført i den første fase af civil-militære diktaturer, der er et program for den amerikanske baggård domain af sin pesto er også sikrer interesser den store internationale bourgeoisi, der er ejere af mere end 500 økonomiske, finansielle selskaber i verden, og koncentrere sig mere end 70 procent af det globale BNP sammenlignet 70 procent af verdens befolkning lever i ekstrem fattigdom, og det siger ikke noget i verden, svigt af kapitalismen som et system , ved hjælp af tvang og misinformation til at fortsætte opholder sig i magt og til at plyndre, hvad de kan, og hvad der er tilbage til fattige lande og de dårligst stillede.

I den anden fase, som imperialismen ønskede at teste sine bestræbelser på at fortsat at blive udsat for klassen blev den anden regering Alan Garcia Perez tyv, såsom kriminalisering af de kampe og undertegnelsen af ​​frihandelsaftaler med alle lande til at søge plyndre vores velstand med ikke mere begrænsninger end symbolsk levere en mide at tilfredsstille den lokale protest kan realisere gave af vores rigdom. De kommer også sammen om at validere de formodede ledere af venstre, som Javier Diez Canseco og samme streng af opportunistisk Patria Roja forhandle slutningen de ikke fjerne deres indtægtskilde, som læreren hælder og som vil afslutte hjælpe med at ændre og ikke samtykke til at forhandle de interesser folk. Så vi har samme adfærd nogle progressive medlemmer af præsten som Arana af Cajamarca, som er imod mineprojekt i Conga, og alligevel er denne fordel til at forurene og ødelægge vores brødre Canaris områder i regionen Lambayeque. Den venstre, berømte navn, har kun tjent til at validere de grusomheder begået af regeringer ved magten, og når civile diktaturer som Ollanta, der er tavse på alle mulige sprog og blive statister i de højreekstremistiske partier som Fujimorism og bad af APRA.

Men de højreekstremistiske grupper, der tænker og er praktisk taget de historiske og moralske bevidsthed om vores nationer, og det er hvor han raser at ødelægge de seneste erklæringer fra formandskabet for Ministerrådet, mod tidligere politiske fanger, og nævner, ikke interesseret i at krænke retten til arbejde, ikke-forskelsbehandling på grundlag af tanker, er det tolereres i et demokrati til den mest stumpe og jeg kæmpede med ideer, og ikke misbrug foranstaltninger med henblik på at boykotte vores ideologiske fjender . For at gøre dette, de har lagt ham med afskyelige forbrydelser som voldtægt og pædofili, er det ubestrideligt politisk mål, men ikke giver sig ud for demokrati, det aberration, at kun fascistiske diktaturer er, at de gør. Der har også konvergeret kant kongresmedlemmer og Urtecho Cuculiza fascistiske, for ikke at nævne Octavio Salazar, ideolog af de nye dødspatruljer, der blev brugt i den anden regering Alan Garcia.

Så det er en politisk forfølgelse af frie tænkere, så vent ikke noget af dette civilsamfund-militært diktatur, at alt det gør er at bekræfte imperiets magt, og at vi kan også se de utallige beslutninger truffet af den udøvende og den lovgivende at tillade amerikanske tropper i Perus territorium i sin fem ikke-officielle grundlag har hele vejen igennem, såsom udskiftning af Piura i Manta Ecuador, Ayacucho, Huancayo, at den base i Satipo og den sidste skjulte i Puno Cuzco, med meget sofistikerede våben. Det er næsten en invasion og overtagelse af vores land af udenlandske tropper, og dette med medvirken af ​​alle kongres republik og ikke at nævne de ministre, der er ansat i det store imperium, så den amerikanske indsats for at gøre adgangen til sit elev i School of the Americas: Ollanta Humala, med samtykke fra den pågældende venstre, forræderen.

Vi kan også tilføje hvilke planer jeg har det civil-militære diktatur, som afspejler de erfaringer, som den foregående periode, hvor Alan García eksperimentere med kanel til at forsvinde irriterende kommando ledere og almindelige kriminelle og gratis tænkere at gøre diktator Ollanta Humala, er vi rådede .


Túpac Isaac II
Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http://juaneestebanyupanqui.blogspot.com

Tupac Isaac II
Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http://juaneestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: