Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 9 de marzo de 2012

TIL MINDE OM MARIA Linares Eusebia PORTAL - revolutionære KVINDER


TIL MINDE OM MARIA Linares Eusebia PORTAL - revolutionære kvinder.

De bedste eksempler på revolutionære heroisme Jeg har aldrig haft en hjerne monteret i et bibliotek eller en satanisk ordskvalder fremmedgjorte. Altid i mit begivenhedsrige liv har jeg set i billedet af en kvinde. Men jeg vil ikke snakke om min mor eller min mormor, som allerede i vid udstrækning omtalt, jeg ønsker at tale om at ydmyge arbejde med sin mand på slæb gav mig et eksempel på heroisme og mod intakt efter principperne om at søge en ændring af din land og deres brødre. Men med en manglende interesse grænsede til hellighed, og ikke fordi det var der deltog på sit dødsleje, der betragtes som det sidste af deres forfædre og billede af sit folk og sin nation. En kvinde, der kombineret den kulturelle tradition for sit folk og kæmpe for rettigheder hans folk, hans brødre, denne kvinde må ikke forsvinde fra en nekrolog glemt og borte. Men hvorfor? Det er nødvendigt, at kvinder i dag ikke længere er et instrument af den grådighed uhæmmede kapitalisme, ikke bare tage holdningen hos Clara Zetkin, Mary Eusebia, som ikke ønsker anerkendelse for deres holdning forsvare rettigheder af sin art , det modsatte var visionær for en fremtid uden rig eller fattig, sagde højt nok for udnyttelse af mennesket. De gav deres enorme offer i forsvaret af sin familie, på udkig efter en anstændig fremtid for deres afkom, der kom indefra, indefra og derfor følte behovet for at bekæmpe, men hvorfor ikke mere udnyttelse, en klasse der holder magt og den anden, men også repræsenteret ved godsejeren kendt som godsejer.

Et Clara Zetkin kun mødte hende i min avatar bibliotek som en voksen, men de andre store kvinder, jeg mødte, mens vi endnu var meget ung. Af mørk teint og indfødte i provinsen Otuzco, var farve patienten og hendes mand Don Lino gådefulde. Jeg mødte dem på de seneste unge fremtid, de besøgte alle heltene fra slaget af de otte timer, der blev affyret fra store agro industrielle Chicama Valley, havde de været af den tidligere Hacienda Cartavio. Der i det hus lavet med den fælles indsats fra alle oprindelige folk der kendte ham fyret. Det var ret kort og så meget delikat opfattelse, hendes mand var meget stærk og kort statur. De to forenet af den samme bedrift, nemlig at hævde deres rettigheder som mennesker, der lejer deres arbejdskraft til en arbejdsgiver.

Der mødte jeg solidaritet, fordi min far var blevet dræbt af politiet ved de illusioner, som enhver ung havne i sin ungdom for et mere retfærdigt samfund. Der i skødet på min bedstemor lyttede, da kvinden fortalte os, hvad de kampe af alle kvinder, hustruer, mødre og søstre for arbejdstagerorganisationerne cañaveleros for de otte timer, spørger Mr. iværksætter. Dette er ikke at ville give dem, sendt til gendarmeriet for undertrykte og ikke som nu, at mindst er kendt for at være blevet arresteret, på det tidspunkt, myrdede og hans krop overladt til bedre at se vejret og det blev samlet op af deres familier, De blev også undertrykt. Hvad de sagde, og begrundes med, at indianerne skal lære at respektere deres mestre. Så kvinder med deres børn i sjalet (kappe, der opkræves hos børnene) blev kastet til Jernbanespor, så de ikke tager deres mænd, at brødre eller far blive dræbt, og hvis han var en leder at være låst i fangehuller som kendte ø eller gavl, var ja søn af en kendt person, men hvis det var indfødte eller bjerget som de plejede at kalde, den forsvandt, uden videre. Mange døde, selv om en driver lokomotivet var en indisk som os. Så da hendes mand Komplette guerillaer i 1932 med hans kollega Buffalo Barreto, vidste hun ikke kunne vende tilbage til arbejdet på Hacienda Cartavio blev placeret sammen med alle de landflygtige i sandet i fremtiden. Der blev arrangeret igen, og over de myndigheder, der ønskede at smide dem fra sandet, led alle slags trængsler, fordi for de hvide drenge i den koloniale by Trujillo var oprørere eller Highland indianere, der havde vovet beskidt gøre krav på rettigheder.

Meget gerne fortælle jer søster Maria Eusebia, jeg ville bare lade verden vide, hvad har du at tage til frigivelsen af ​​dine brødre opererer på sukkerrør gårde i den brændende sol rev høsten for børnene i de Gringos har i deres ferierejser i Europa. Jeg vil gerne give denne ære, og dit navn vil ikke blive glemt, og tak for altid at være støttende til din Johnny selv efter døden.

Tupac Isaac II
Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: