Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 1 de marzo de 2012

Klimaet manipulation til militære formål - den nye masseødelæggelsesvåben USAHvad er HARRP?

Den nye masseødelæggelsesvåben USA: klima manipulation til militær

skrevet af Joseph R. TYO

Den opmærksomhed, det amerikanske forsvarsministerium giver det arsenal af våben vejret stadig er til drøftelse af den internationale offentlige mening. Og hvis det er rigtigt, at den beslutsomme afvisning af Bush-administrationen til at ratificere protokollen Kiot ... eller er blevet kritiseret over hele verden, sandheden er, at spørgsmålet om manipulation og vejr modifikation til militære formål, der ikke har blevet tilstrækkeligt undersøgt, selvom det er nu en reel masseødelæggelsesvåben.

Det amerikanske Air Force har evnen til at manipulere vejret, både fredelige og militære formål. Det jeg omfattede evnen til at forårsage oversvømmelser, orkaner og tørke. I de senere år Defense Departamenrto afsat store mængder af penge til udvikling og forbedring af disse systemer.

"Vejret ændring vil blive en del af den indenlandske og den internationale sikkerhed, og kan anvendes ensidigt. Evnen til at generere nedbør, sne, storme eller ændre det ydre rum ... eller produktion af kunstig vejr, alt, hvad der er en del af et teknologier, der kan øge den teknologiske viden, velstand og magt i USA til at bryde sine modstandere ". (US Air Force, min fremhævelse. Brug Air University of the Air Force, AF 2025 endelig rapport)

Det siger sig selv, at emnet er tabu. Militære analytikere og Forecasters forbliver mudos.Se megen snak om global opvarmning, men ikke et ord om de store amerikanske program vejr krigsførelse: High Frequency Active nordlys Research pogrom (HAARP) med base i Gokona, Alaska , genereres i fællesskab af Air Force og Navy.

Dette program har eksisteret siden 1992. Det er en del af en ny generation af våben, som inden for Strategic Defense Initiative, som er ansvarlig for Air Force Research Laboratory Space Køretøjer Drectorate. Det er et antennearray er i stand til at skabe ændringer i ionosfæren (det øvre niveau af atmosfæren).
Niccholas Begich, HAARP aktivist beskriver det: "Det er en teknologi supermagt udslip af radioaktive gasser, der rejser områder af ionosfæren opvarmer en gas koncentrere visse områder ...
Elektromagnetiske bølger bryde på jorden, og påvirker alle levende ting eller ej "(Global Research)

Den verdensberømte videnskabsmand, Dr.: Rosali Berthel. HARRP refererer til som en kæmpe varmelegeme, der kan forårsage store forstyrrelser i ionosfæren. For Richard Williams, en fysiker og konsulent for David Sarnoff Laboratory i Princeton, den HARRP "er en barbarisk handling, kan virkningerne på deres brug holde i mange år ... Hertil kommer, at HARRP tjener til at ændre kommunikationssystem og fjende radar, kan endda forårsage strømsvigt i hele regioner, afbryde strømmen af ​​elektrisk strøm.

Vejret manipulation, ifølge observatører, kan være et våben "forebyggende" par excellence. Den kan bruges både i fjendtlige lande og mod venligtsindede lande uden deres samtykke. Derfor, den, der styrer den tekniske viden (såsom et angreb "klima") kunne bruge det "insider" fordel for den økonomiske og finansielle plan.

Forfatter Joseph R. TYOhttp://juanestebanyupanqui.blogspot.com/

No hay comentarios: