Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 16 de marzo de 2012

Ingen, hvis ikke mange NATIONERINGEN, hvis ikke mange nationer.

Den amauta José Matos Mar i hans seneste interview af journalist Rosa Maria Palacios, der blev offentliggjort søndag 11 marts 2012, fremhæver et afgørende problem for eksistensen af ​​den kreolske nation som han siger det på kanten af en klippe i vandet kan tage selve eksistensen af ​​den kreolske nation, selv om han kaldte den officielle Peru. Det er en af ​​de første samfundsforskere til deres ansvar og etisk kvalitet har at sige om eksistensen af ​​en anden verden usynlige for den officielle Peru. Hvem frygter, at de risikerer at miste både deres privilegier og store godser, som er i området for et område, der ikke hører hjemme.

Problemet med amauta, som kun anerkender en nation, ikke er tilfældet, er en mangfoldighed af nationer, der deler en vision om tingene. Men fortæller os, at sammenfaldende med José María Arguedas, som er den indiske Peru, ja, men den indiske er ikke en ensartet masse, sammenligne hans samtykke i hovedstaden, vil vi se, organiseret i grupper efter, hvor de kom fra, kun bemærket hans uniform, eller når et mødested, hvor hans område, som de siger de er i udlandet.

Den anden ting at erkende, er, at denne tilstand fra Bolivar og San Martin skabte det uden hjælp fra indianerne, og for dem de var fortroppen af ​​den nye borgerskabet og derfor tv ideologi, der holdt og opretholde deres nye stat, og dermed begrunde sine skiftende regeringer.

Når læreren taler for at genforene de to systemer, og jeg har boet fremmedgjorte samfund har migreret til hovedstaden og har omformuleret deres organisation eller har bygget deres sociale organisation, som de har boet i Andesbjergene, men de har ikke ønskede at deltage, fordi, som du vil integrere din plageånd, hvad du gør, er, hvem du bliver en mere undertrykkende elementer i verden, og den oprindelige tilstand, som det var Mr. Toledo. Han forvandlede den indiske kreolsk, men genetisk var en indisk, men hans psyke var flyttet til et andet sted og en anden dimension, vil det være umuligt at forstå dig og Alan Garcia, som meget værre er en direkte efterkommer af undertrykkerne, der tog regeringen på tidspunktet for den påståede uafhængighed. Hvad ayllus at flytte til større byer er ikke kun vinde krigen mod kapitalismen, men også gøre tydeligt sin usynlighed.

Dette er hvad der har gjort mange indere, er at besejre det kapitalistiske system Andesbjergene til det socialistiske system, var der på ingen måde integrationen, da det betyder accept og samarbejde, så der er ingen overhovedet. Hvad du behøver, er den totale foragt, og nu er der to verdener, der på et tidspunkt er forbundet med hinanden, men ikke kom. Hvad har vore brødre gå på jagt efter den kapitalistiske verden til at udnytte, men aldrig kopiere deres måde at leve på, som vi har set i samfundet eller ayllu Aymara, og fortsætte på trods af den vilkårlige opdeling af denne nation i en bolivianske side og en peruansk. De gjorde det med religion, hvor kategorierne er mere permanent Andes åndelig søger bevarelsen af ​​liv, tværtimod i den spirituelle side modsatte teoretisk fremmedgørende. Det er fremmedgøre sin fusion med Thomistic filosofi, ophøjer de Thanatos eller død i stedet for livet, ser overgangen fra døden til livet som en måde at ophøjelse og glæde.

Det vigtige er, at det har præciseret, at et andet land ikke har deltaget i opførelsen af ​​denne tilstand, selv om det officielle landet ønsker at indføre hans fødsel og identifikation for alle, har hvad der skete og efterfølgende afvisning af alt det andet land . Således at analysere de interne krigsårene, da det meste af den klasse, der er i det andet land, havde frygten for at miste deres privilegier, styrken af ​​de første år af dette, han troede var, hvad de forventede folk i denne messianske et andet land. Guzman tog ingen vision for sin analyse forkert, derfor den samme befolkningen i dette land vendte sig mod ham. Det samme giver Amauta José Matos mar, at manglende inkludere en forening af disse to lande det andet land vil miste deres privilegier og ødelagt i en krig langt blodigere end hvad der blev oplevet i 80 og 90. Så er vi advaret.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
Tupac Isaac II
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
Túpac Isaac II
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com


No hay comentarios: