Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 2 de marzo de 2012

Farce og Civic og militærdiktaturFarce og Civic og militærdiktatur.

Den amerikanske efterretningstjeneste, i deres egenskab af infiltration og imperialistisk dominans, i halvfemserne Jeg tror, ​​den grønne plan, havde til formål at konsolidere sin strategiske punkt dominans i Sydamerika. Siden hans eksekutorer overskredet tilladte og flere linjer blev dedikeret til røveri, som afvist dens gennemførelse som en plan for strategisk dominans, denne impuls et nyt og angiveligt demokratisk foråret, og jeg siger angiveligt, fordi det fulgte den vej, de ikke havde andet formål at konsolidere amerikanske imperiale magt. Men samtidig distrahere folk eller befolkningen, som vi ynder at kalde dem, at påtage sig en oprørsk holdning frustrerer de planer, endnu mere end kan være en fare for levering af råvarer og store gevinster for den globale Gentry, det havde ingen betænkeligheder ved igen at lade en patologisk løgner og bedrager som Alan Garcia tilbage igen for at lede, hvad de kalder deres Peru. Den store Verden Bourgeoisiet var desperat før efteråret Fujimori, som hvad de havde opnået til dato, som det er absolut underkastelse til deres system med bytte, kan bryde sammen.

Der var ingen chance for at vide det juridiske system skabt i Fujimoris regime, og havde advaret om, at al lovgivning ulovligt ex professedly skabt omkring tidspunktet for den civil-militære diktatur Fujimori. En stor del af eksperimentet var at delegitimere arbejdskraft kampe, der blev sat som et påskud for tegn på vold, men ser, at staten også har vold, kun sende at bekæmpe de protestantiske faglige kampe, hvis det var rigtigt, jeg mener staten, så hvorfor gå til protest, er, at når staten er til fordel for dem i den økonomiske magt er konverteret til et tillæg, der beskytter og bevarer den økonomiske magt et mindretal på bekostning af al.

De mennesker kan ikke hævde deres rettigheder, til meget simple ting, det første fordi staten er politimanden af ​​status quo og ikke lovligheden, altid komme ud i forsvar for deres mestre, som er den store internationale borgerskab eller nationale borgerskab enten bureaukratisk eller økonomisk og for det andet, at staten Cree vogter af mennesker og har derfor besluttet af, hvis det er så bekvemt for de mennesker, det gør ikke noget, det afgørende er, at de interesser bourgeoisiet ikke er rørt. Dette kan plottes ind på, hvad der sker i konflikten i Conga. Der staten i stedet se den lange erfaring, at folk i deres forbindelser med mega minedrift, har valgt at forsvare den virksomhed med den begrundelse, bringer en masse udvikling for landet, og deres argumenter er så forkert, at på trods af monstrøse propaganda, er de mennesker bliver opmærksomme og klar til at forsvare, hvad de tror, ​​deres interesser og liv.

Vi mener derfor, at regeringen i Ollanta er anden fase af den grønne plan Pentagon havde planlagt at underskrive sin magt i Sydamerika. Det er anden fase af fascisme, som er indsat i Sydamerika for at være positive over for planerne om udplyndringen af ​​naturressourcer til yderligere at skærpe den grådighed af de multinationale selskaber, der er, men en lille gruppe, der regerer verden, selv om forsøger at passere incognito og kun viser, hvem der er de ekstramateriale, der er det synlige ansigt det internationale bourgeoisi. Her i Peru repræsenteret ved den bureaukratiske bourgeoisi, der er væbner for vores finansielle borgerskab, der er kendt som DBA (Højre achorada brutto), så har vi Miro Quezada repræsenterer et lille mindretal interesse i alle grene af indenlandske produktion, men som til gengæld er de lister i internationale finansielle borgerskab, som har det internationale organ som Den Internationale Valutafond, Verdensbanken, som den bureaukratiske bourgeoisi.

På nationalt plan er repræsenteret ved de forskellige ministre i staten, der forsvarer de store interesser. Hvis det blev gjort Luis Castilla som finansminister? Det er ikke gratis at pålægge deres synspunkter og forsvare deres interesser, kunne det store internationale borgerskab ikke handle på en fed, for det skulle maskere deres interesser, det tyet til revisionisme, der er trofaste allierede. Og det er hvad der har gjort revisionisme, hvilket er det samme som opportunisme og karrieremageriet af en lille gruppe, som altid har forvirret folk i kampen for deres rettigheder, er de selv blevet brugt til at igen være frontfigur, den trojansk hest for de mennesker igen har håb, der vil løse deres problemer, po5 dette er trods af DBA, at hvad Conga og dermed deres støtte til den fascistiske premierminister. Således bekræfter status for denne regering og den hemmelige aftaler mellem opportunisme og yderste højrefløj. Og denne regering er kun den anden fase af den civil-militære diktatur, som blev implementeret i folkemordsagtig regering Alberto Fujimori, nu sin anden fase.Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: