Amazing Grace

Name of Jesus...

lunes, 5 de marzo de 2012

ANGIVELSE AF kongresmedlem Jorge Cabrera Rimarachin
ANGIVELSE AF kongresmedlem Jorge Cabrera Rimarachin.

Kongresmedlem Jorge Cabrera Rimarachin omhandler offentligheden til at udtrykke følgende:

1. Som valgt kongresmedlem i Republikken Cajamarca regionen og som en borger, der kender til de problemer, der opstår ved minedrift misbrug, aggressiv og krænker menneskerettighederne for mit folk, har jeg givet udtryk for min støtte til militante protest mod byen Cajamarca den Conga mineprojektet, der ledsager alle sine kampe og krav.
2. Under udviklingen af ​​protester fra Cajamarca, har vi set den enorme støtte, har Yanacocha mineselskab i de fleste af medierne i landet, og som er de beføjelser, der på tværs af forskellige aktører bestræber sig på at miskreditere Cajamarca folks kamp, ​​forsøger at få folk ideen om, at Conga minedrift projekt er et universalmiddel til at løse landets problemer.
3. I den forbindelse har vi udviklet den historiske nationale marts for vand, der sluttede i februar 10 i en historisk rally i Plaza San Martin i Lima med flere tusinde peruanere, der hævder, beskyttelse af vand mod truslen fra de aktiviteter, udvindingsindustrien merkantilistiske. I varmen af ​​denne debat, har jeg haft en subjektiv opfattelse af den måde, de annoncerede arrestationen af ​​Artemio terrorisme af medierne, at den mest privilegerede i alle nyhederne til at overskygge den vellykkede nationale marts i det vand, der er en fejl, som jeg anerkender og antager.
4. Det bør fremhæve den indsats, som regeringen gennem politiet i processen med afviklingen af ​​denne terrorgruppe Huallaga tilbage for at give fred i landet. Dog skal det bemærkes, at vores politi og væbnede styrker ikke kun har deres egen uddannelseskapacitet og til at gennemføre kampen mod narkotikahandel og terrorisme, som er unødvendigt at tilstedeværelsen af ​​agenturer og udenlandske elementer til operative aktioner.
5. Endelig erklærer jeg, at den peruvianske Nationalist Party (PNP) har besluttet at indlede mig en disciplinær proces, som jeg har indsendt frivilligt som en militant, fordi det betyder, at partiet skulle være uoverensstemmelser, tolerance, intern debat og tendenser, som alle må betyde interne demokrati. Jeg håber at blive behandlet efter reglerne for en retfærdig rettergang som fastsat ved lov om politiske partier og statutten partisan, så kan ingen være anledning til beføjelser eller strafudmåling dommer at afgøre min adskillelse af det nationalistiske parti, endsige sammenløbet af Peru vinder kongressens caucus, som jeg tilhører, fordi partiet og Tjen Peru har ingen ejere eller chefer, men myndighederne har formel beslutning efter en intern proces, der er retfærdig og demokratisk.
Lima, 2 marts, 2012.

Jorge Cabrera Rimarachin
Kongressen
Tak for din blid diffusion.
Telefon: 3117678Indsendt af Juan Esteban Yupanqui Villalobos

No hay comentarios: