Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 13 de marzo de 2012

ANGIVELSE AF CONAIP af 2012-03-12
ERKLÆRING

Sammenslutningen af ​​oprindelige nationaliteter i Peru-CONAIP omhandler nationale og det internationale samfund til at etablere position på den politik, der gennemføres af den nuværende regering.

Den nuværende formand for Peru, Ollanta Humala, i hans kampagne løj til folk med sin prædiken nationalisme, lovede at gøre "Great Transformation" og forsvare landets interesser mod invasionen af ​​transnationale selskaber. Men når han vandt valget tilbage til flertallet, især de indfødte og bonde samfund i Andesbjergene og Amazonas, og holdt med den mere kraftfulde. Igen de konstante gentagelser af peruviansk historie, hvor en civil eller militær leder forråder interesser i landet.

Dog bør den store omstillingsproces fortsætte, forlader regeringen, er blevet politikken kontinuitet i upopulære politikker, der gennemføres af Fujimori, toledismo og APRA, nu partnere med hvem co-styrer med kynisme. Det er, står vi over for en valgsvindel og bør straffes moralsk og politisk af alle de vælgere, der troede på at prædike nationalisme. Vi siger, at den store omstillingsproces skal fortsætte det, fordi det store flertal, der stemte for Ollanta, må vi organisere for at korrigere og fortsætte processen. Vi kan ikke give op som snydt ofre, og når forrædere er perched i en mindretalsregering, må vi rette. Kampen fortsatte gennem den store transformation, UDEN Ollanta og hans medskyldige!

En af de sager og indlysende criollada er vedtagelsen af ​​loven forudgående høring, som indeholder fejl og fælder anvendes til at omgå de oprindelige folks rettigheder, som er nedfældet i ILO-konvention 169. The Pirate Loven er helt til formål at tilskynde udenlandske investorer, uden at respektere viljen, interesser og oprindelige folks rettigheder på det område har været besat siden tidernes morgen, og disse allerede eksisterende rettigheder til staten. Af denne grund, totalt afviser vi denne lov og kræve dens ophævelse og / eller ændring.

Tilsvarende, sammenslutningen af ​​indfødte nationaliteter Peru-CONAIP, opkald til andre organisationer og venstreorienterede partier, bestemme positioner på det nationalistiske parti, nu hvor de er kommet til i rækken af ​​den reaktionære højre. Vi mener, at tavshed er en form for medvirken der i sidste ende til skade for befolkningens interesser.

Endelig opfordrer vi enheden til at skabe folks organisationer til at konfrontere den brutale stormløb af transnationale selskaber PAQARINAS MOD (eller bækken hovedvandmasser) af de vandførende skråninger af Andesbjergene og de samlede Andes-Amazonas områder; og til at forblive i stor forandring at præsentere et alternativ til reel forandring i de kommende nationale valg, regionale og lokale.

Endelig vi erklære, at politik enhed pagt af de fem lokale organisationer, er en "ekskluderende Unity pagten", fordi det ikke overveje eller endog "usynlige" for organisationer som UNCA, CONAIP, CONAP og andre så videre. ved udtrykkelig mandatet for den "økonomiske" adskille fremmed, forsøge at udelukke og udrydde de ikke-genuflexas og er ikke genstand for politisk pongeaje underordnes interesser antropologer og agenter, der driver dem. Enhedslisten Pagten eksklusive og splittende bidrager ikke til EU oprindelige folks frie og selvbestemmende og er den største svaghed ved den oprindelige bevægelse i kampen for deres rettigheder.

Bestyrelsen CONAIP

Indsendt af Juan Esteban Yupanqui Villalobos

No hay comentarios: