Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 10 de febrero de 2012

VAND er en ret

VAND er en ret
Et par gange jeg har modtaget dette brev fra min kæreste bror ..

"March of the kander, så de kaldte denne national demonstration til forsvar for vandet har nået porte Lima, hovedstaden i Peru, til at blive hørt, og denne regering lægge folk og opfylde sit løfte om at forsvare vand mod grådighed af minedrift.

Vi er glade for, at inden for de forhandlere er vores brødre i Andesbjergene Libertad, der forvirring blandt tusinder af demonstranter, er vi sikre på hans stemme spænding forbundet med bevidsthed Lima, der er for det meste indvandrere og Lima er en by, der for alle dine porer ånde provinsen især i provinserne.

Inden demonstranterne fra Andesbjergene til Lima partieran Libertad til støtte for Cajamarca lavet et udbud foran Toro lagunen, som ligger i bydelen Quiruvilca, provinsen Santiago de Chuco, Institut for La Libertad, fanger mystik vore forfædre Pre-Inca og Inca, at takke Moder Jord til velsignelse af vandet!

Og du ved, i disse sidste dage, regnede det i bjergene, som du kan forestille dig ikke!

Bønderne siger, at det bliver et godt år, jeg rejser og jeg oobservar Cordillera Blanca og de ​​grønne områder, hvor græs fodboldbane, er et meget smukt landskab, og de ​​billeder jeg sender dig disse dage ... "

tak, min sjæl bror!

Tanyita Yupanqui
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com/2012/02/el-agua-es-un-derecho.html

Her er en video med flere synspunkter om emnet:

No hay comentarios: