Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 7 de febrero de 2012

TRIN OP TIL VAND OG blev i går til mobilisering Chimbote

TRIN OP TIL VAND OG blev i går til mobilisering ChimboteMandag 6 feb 2012 01:49

http://www.facebook.com/photo.php?v=385960548086379

Landmænd, fiskere og miljøorganisationer sluttede i marts af ofre for det vand, der stilles af den delegation af Cajamarca mod projektet "Conga"

Mere end 500 mennesker kom til fods til Rio Santa fra Cajamarca og andre byer i nord til at mødes med en delegation af Chimbote, herunder landmænd, fiskere og miljøforkæmpere, venter starten af ​​marts for vand og liv.

Ved at tilmelde alle civilsamfundsgrupper afviste indgreb minedrift i udspring i bassinet og staten stillede den strenge beskyttelse af naturressourcer, især vand, ladede demonstranter med bannere og plakater i hånden iscenesat en sit-in Bridge Santa, der faderen til en af ​​den manglende Santa, Jorge Cardoso Noriega, kastede en blomst arrangement til floden og tog mikrofonen for at spørge formanden, Ollanta Humala Tasso, at hans regering opfylder sit tilbud om kampagnen, der var forsvaret af naturreservater.

"Den formelle og uformelle minedrift forurener vandet, og livet for peruanere er i fare, i tilfælde af dalen Santa vi perjudicándonos fordi flodvandet produkt leveres med tungmetaller fra minedrift spildevand som følge af overskrifter og ingen kontrol, som det, jeg spekulerer på, hvad vi er nødt til at modtage både kanon Ancash hvis vi dræber os med forurening? "sagde Jorge Noriega.
for sin del, sagde Marco Arana Zegarra Ppadre, national koordinator i marts, de har planlagt at ankomme i Lima den 10. februar til at holde møder med forskellige organisationer i forsvaret af vandressourcer gentog også, som i hver by, der besøg "Conga no go", og vil ikke tillade udviklingen af ​​dette projekt.

"Vi er ligeglade med hvor langt vi er kommet, men vi afviser minedrift, fordi det skader vandet og skader hele vegetabilske og animalske produktion i Cajamarca. Vi vil ikke give vores armen vredet "sagde demonstranterne Cajamarca.
Det skal bemærkes, at den march, som staten Water ønsker forbud mod minedrift i hovedvandmasser, brugen af ​​cyanid og kviksølv, ret til høring og forsvar af 036, Cajamarca regionale bekendtgørelse erklære udførelsen umuligt Conga projekt.

Om eftermiddagen, marcherede demonstranter på Nuevo Chimbote Chimbote, i dag er planlagt til at være i Casma og Huarmey og februar 10 i Lima.

http://www.diariodechimbote.com/portada/noticias-locales/56143-marcha-por-el-agua-paso-ayer-por-chimbote-y-hubo-movilizacion

No hay comentarios: