Amazing Grace

Name of Jesus...

miércoles, 8 de febrero de 2012

Run For vand og liv i Trujillo MÅDE AT LIMA

Run For vand og liv i Trujillo MÅDE AT LIMA
Deltag i vores site ved at klikke:
http://informativocodeci-cn-cideco.blogspot.com/

Virtual Sheet No 1377
ADVANCE TILMELD DIG FOR NATIONALE vand og liv

En fod og ombord på snesevis af pickup trucks ADVANCE TILMELD DIG for National vand og liv, bundet til Lima, hvor der på fredag ​​10 gøre deres mobilisering center. Marchen startede vand fra laguner af Conga minedrift projekt med en række ritualer og betalinger til jorden (Pachamama).

Som det er almindeligt kendt, at Conga minedrift projektet er et investeringsselskab Yanacocha blev installeret tyve år siden i Cajamarca og tegn på skader er der, Cajamarca er det fattigste afdeling i Peru, det tydeligste eksempel på, at Yanacocha en lort liv i kommende generationer.
Yanacocha Cajamarca med risiko for at miste sine kilder og færdige vand forurenet med kviksølv og cyanid. I sidste ende, at Cajamarca forblive uden vand, landbrug uden husdyr og dømt til at forblive den fattigste afdeling i Peru.

Denne forbindelse lægger vi et notat udgivet af Journal of The First 04/01/12
Vand er allerede i gang i Trujillo.

Fra forskellige dele af landet sociale organisationer bevæger sig i retning af Lima.
Med støtte fra mere end 120 regionale, patrolmen, bønder og delegationer fra forskellige regioner fortsætter sin tid i hovedstaden, hvor søjler mødes repræsentanter i Central-og syd.

Den vigtigste kolonne i marts for Vand ankom i går i byen Trujillo, der omfatter over tusind patrolmen, landmænd og borgere i regionerne i Cajamarca og La Libertad, såvel som delegationer fra forskellige lokaliteter i den nordlige makro-region, eskorteret af stærk politibeskyttelse.

I sin tredje dag, ankom de vigtigste ledere i hovedkvarteret for den regionale regering i La Libertad, som kun kunne mødes med nogle embedsmænd, på grund af den uventede fraværet af sin ejer, Jose Murgia, som havde lovet at møde dem.

Efter ankomsten i byen, gennemført en række kulturelle aktiviteter, fora og folkelig mobilisering med henblik på yderligere at udvide kravet om forhandlere.
Så en anden gruppe af mere end 700 patrolmen kom også fra Cajamarca til Trujillo, pass-Lima, på et sted med offer. De ledes af regional vice president for byen, Cesar Aliaga Diaz, og præsten Marco Arana.

Samtidig fortsætter delegationer fra andre byer i centrale og sydlige makroregioner at bevæge sig i deres respektive jurisdiktioner, at konvergere, denne februar 9, i hovedstaden i Republikken.

IKKE en provokation

Manuel Castillo, et medlem af organisationskomiteen for den nationale koordinator for marts for vand, fortalte FØRSTE fredelige demonstration er støttet af over 120 regionale organisationer, som strengt scorede, undgå at falde i provokationer og undgå at søge infiltration denaturere protesten.
Efter krævende behov for forfatningsmæssige reformer, der betragter vand som en menneskelige ressourcer for at sikre dets rette brug, sagde Castillo er hovedformålet med denne nationale indsats for at forsvare vandet og i særlige tilfælde Cajamarca, deres deltagelse er orienteret at udtrykke, at "Conga vil ikke."

Lederen rapporterede også, at Lima gren af ​​den nationale koordinator for marts for Vand arbejder tæt sammen med mødres klubber og andre organisationer, for at forberede den nødvendige logistik til at håndtere de tusindvis af demonstranter, der kommer til Lima i forsvaret af vandressource.

"Vi arbejder med mødres klubber, suppekøkkener og andre sociale organisationer, der modtager de respektive udvalg vil være ansvarlig for logistik velkommen", sagde han.

I mellemtiden, leder af Environmental Defense Front Cajamarca, advarede Wilfredo Saavedra, at den internationale ekspertise af VVM-undersøgelse Conga køre premierminister, Oscar Valdés, har til formål at indføre mining-projekt.

Tilsvarende, formanden for sammenslutningen af ​​samfund, der berøres af Mining (Conacami), Magdiel Carrión, sagde Cajamarca "kan rulle tilbage ambition de multinationale selskaber," siger, at "de bønder patruljer har den styrke, så staten er nødt til at forstå, at vand er en menneskeret, ikke en handelsvare. "

PROBLEM med råstofudvinding
Regeringen indvilger i at samtaler med Tacna

Løsningen på problemet med vand og minedrift i Tacna regionen, vil levedygtige og bæredygtige foranstaltninger, der skal defineres i to uger med en "top-niveau møde" mellem leder Ollanta Humala, og repræsentanter for den pågældende jurisdiktion.
Det var en enstemmig enighed i arbejdsgruppen multisektorale Tacna, dannet af den ministerielle hold, ledet af Oscar Valdes, der personligt gik til området, og lokale og regionale myndigheder.

På en pressekonference, erkendte Valdes som tidligere, skal du definere, ved konsensus, konkrete aftaler om spørgsmål vedrørende vand, landbrug, miljø og minedrift, før indsendelse til formanden Humala. "Den endelige løsning ikke pålægger regeringen, men vil være resultatet af konsensus," sagde han.
Selv kom til at udtrykke deres solidaritet med provinsen Candarave alvorlige konsekvenser for mangel på vand og økonomiske ressourcer.

Officielle holdning
Ifølge ministeren for Energi og Miner Jorge Merino, Grand National marts for Water ", ikke bidrager til den nationale udvikling", men sagde, at han respekterede vilje befolkningen i Peru for at støtte protesten handling.

Javier Soto
Udarbejdelse

Indsendt af EMILIO TORRES Melendez på 02:07

http://informativocodeci-cn-cideco.blogspot.com/2012/02/marcha-por-el-agua-y-la-vida-en.html

No hay comentarios: