Amazing Grace

Name of Jesus...

martes, 7 de febrero de 2012

Rapport den 3. marts National WaterRapport den 3. marts National Water

Ved ankomsten til Trujillo, kom 8000 mennesker de 700 vandrere. 400 vandrere kom ud af Cajamarca, der kom 300 patrolmen og bønderne i Lambayeque, Piura, San Ignacio og San Pedro de Cutervo Lloc. Dagen før, ankom havde i Trujillo ronderos Huamachuco, Quiruvilca og Santiago de Chuco, i alt 800 personer, ledsaget af borgmester Quiruvilca. Også sluttede beboere sted, brancheorganisationer, Christian og borger, og hundredvis af indvandrere bosatte sig i Cajamarca hovedstad La Libertad. Således mere end 20 brancheforeninger, bonde patruljering, repræsentanter for vand fronter i forsvaret af det nordlige Peru deltog i den tredje dag i Long March for vand. I alt har 120 organisationer makro-nordlige, centrale, syd og øst, og Lima, Lima og Callao provinser, tilsluttet sig initiativet. De patrolmen og forskellige sociale organisationer i Trujillo sagde frokost og overnatning på demonstranterne.

Hosting af Trujillo var festligt, med bands, der spillede huaynos og karneval sange, med tekster hentyder til forsvaret af vand. I Plaza de Armas i Trujillo, talte borgmester Quiruvilca, Cajamarca regionale direktører og tidligere præst Marco Arana af National Organisering Kommissionen i marts for vand. Talerne understregede behovet for at beskytte vandkilder, understreger den fredelige og demokratiske karakter af marts. Han forklarede forslag om at forbyde ved lov minedrift med kviksølv og cyanid i bassinet hovedvandmasser og gav vægt på de bekymringer patrolmen af ​​virkningerne af minedrift i deres områder. I løbet af natten var der en musikalsk kultur, arrangeret af patrolmen af ​​Sierra Libertad, der har bragt flere bands, som det er sædvane i festlighederne i området.

Efter en dag i Trujillo, fora og "borger dialoger", forventes det, at 1.200 mennesker går til Chimbote, Casma, Huarmey, Pativilca, Supe, Paramonga og Huacho, hvor protesterne begyndte, og til at modtage i marts.

Ledere af bønderne patruljer give deres vidnesbyrd
Lederen Gilberto Cayotapa Chugur provinsen i Bambamarca forklarede, at har tilsluttet sig marchen, fordi Santa Huatay mineprojektet direkte har påvirket lederen af ​​bassinet, der fodrer de bifloder til Chancay, såre fællesskabet adgang og vandtilgængelighed.

Idelso Hernandez, leder af Unified Bondesovjetternes patruljer i Peru og en indfødt i provinsen Jaén i Cajamarca, "siger mere end seks vandløbsoplande ville blive skadet, hvis den praktiseres open-pit minedrift, og så at deltage i marchen" .

Quispe Elpinaldo Mega, formand for bønderne patruljer i provinsen Santa Cruz, Cajamarca, forklarede, at for 13 år befolkning lider forurening af floderne St. Lawrence og St. Peter, som restkoncentrationer af minedriften projektet "grøften" af Buenaventura Mining. Det ender med at påvirke floden og dalen Chancay Jequetepeque.

Hændelser rapporteres undertrykkende Huarmey
Det Nationale Organisationskomitéen for De National Water Long March er blevet rapporteret, og hævder en undertrykkende handling af politiet. På torsdag aften, Huarmey, en af ​​den forventede koncentration i marts, sammenstød mellem politiet og befolkningen inden for en 48-timers strejke mod Antamina minen, der blev anklaget for at forurene grundvandsmagasin, der giver vand til drikkevand.

Indsendt af kl 1:30 negromartinez

http://observacionenperu.blogspot.com/2012/02/reporte-dia-3-marcha-nacional-del-agua.html

No hay comentarios: