Amazing Grace

Name of Jesus...

viernes, 27 de enero de 2012

WAY til fascismen Ollanta
WAY til fascismen Ollanta.

Mange politiske analytikere som læst, herunder dem, der var indenfor Ollanta hære, ikke kan eller vil de ikke være klar over, at deres leder er bare en trojansk hest i denne fase af konsolidering af amerikansk semi-koloni. Siden oprettelsen af ​​USA som en nation, som konsoliderede liberale politisk-økonomiske model, principper, der ikke havde været i stand til at konsolidere feudale nation i Europa, så det skulle være udenfor, så det er født Forenede Stater i Nordamerika.

Vidste, at ideologer af den liberale stat, er der behov for dem for at konsolidere en nationalstat, hvor udførelsen af ​​deres planer for verdensherredømme, men i en klasse, i dette tilfælde af borgerskabet og dets ideologi båret af principperne om liberalisme .

Først skal du se i den historiske proces, som det konsoliderer borgerskabet som en klasse, der tager magten. For dem var det umuligt at forblive ved magten, først af frafald af nogle militante som gengav mange gange det feudale system. Der er vi nødt til Napoleon Bonaparte at genoprette feudalismen i Frankrig. Og han ønsker at koloni i hele Europa i kolonialisme konkurrencen med engelsk.

Her skal vi se de særlige kendetegn ved transaktionen mellem borgerskabet og den feudale klasse. Hvad der sker, er, at borgerskabet havde økonomiske magt i begyndelsen af ​​industrialiseringen. Det er dér, borgerskabet begyndte at danne deres politiske kadrer, at de vil sprede deres indflydelse i hele Amerika, fordi det ville være umuligt at ryste åget af feudale Europa.

Borgerskabet vidste, at for at besejre den feudale klasse havde at være en stærk og kraftfuld. Og han gjorde det, for hvad blev De Forenede Stater, hvor sædet den borgerlige stat var nødt til at begå folkedrab mod alle folk, der ellers ikke ville være i stand til at konsolidere deres hensigt om at have en stærk borgerlig stat, som giver dig mulighed for at erobre dominere verden og til at gøre borgerskabet og magtfulde herskende klasse.

Indvandrere eller Puritanerne var de legitime repræsentanter for det nye borgerskab havde ikke været i stand til at tage magten i Europa, så der i område nord for Yala Abya op hans første tretten kolonier og styrke ideologiske og politiske uafhængighed, når de får deres uafhængighed hovedkvarter er ingen anden end den store ø, hvor England ..

Men dette ene gør, at parret mere helligbrøde røveri af First Nations, kaldet forfatningen, der er afholdt nu er USA, men en rå kopi af den forfatning Iroquois sluttede forbund nationer. Ligesom idéerne i erklæringen om menneskerettigheder registreret hos den franske revolution, er det ikke på grund af indflydelse fra de skrifter Garcilaso de la Vega, som i høj grad påvirket den liberale intelligentsia om Europa?

Vi undrede os over, ville det ikke idéer, der er indeholdt i Books of Garcilaso, som blev fodring sind borgerskabet, en klasse, der også blev udnyttet af det feudale samfund, og derfra var der stadig håb om at have sin egen utopi, men hvad der forstyrrede dem, at de ønskede at kopiere, da det er det feudale samfund, som dets økonomiske og sociale teori som til at kopiere og forvandler feudale ordning, hvor der kun navnet er ændret, og er blevet kaldt kapitalisme.Hvis vi ser i dag, at rolle er at opfylde Company, og ikke kun små virksomheder, hvis de store virksomheder, monopoler nu omdannet til enklaver af operationer uden nåde i sweatshops arbejdere, som har været tilføjet teknologi, der tillader de store ophobning af overskud genereret af produktion og salg af disse til samme masserne, der producerede den.

Men her må vi præcisere, at virksomheden er en underdrivelse, da det repræsenterer den store ejendom, som godsejeren er marker, så er der udvikler arbejdet med slaver, som kun som et redskab til at skabe velstand, arbejdsstyrke, hvilket er bruges af de feudale herre, der nu kaldes en iværksætter, de måder, som den bruger til passende arbejdsmarkedet af arbejderne, er talrige og selskaber såsom asparges, hvor kun en lille gruppe har formået at akkumulere enorme landområder, der er enorme i forhold til, som Mr. Squire havde på tidspunktet for bommen år sukkerplantager.

De er udnyttet mere end i den æra af sukker, i det mindste på tidspunktet for sukker plantageejere masserne havde lidt mad til ophold og endda en rønne til læ fra inclemency af årstiderne.Nu er denne operation er mere raffineret, så opgaven er langt mere produktive for erhvervslivet, men mere udmattende for arbejderne, en opgave, som dækker det meste af tiden er nødt til at arbejde ud over 12 timer, hvilket er allerede blevet en sædvane i alle landbrugsselskaber plantning og høst af asparges, her er noget at bemærke, at fattige arbejdere er nødt til at flytte fra deres hytter bygget af sig selv som bosættelserne i Rio tørre op i samme Trujillo Alto anlæg, som tager dig i omkring tre timer om dagen, tilføjet til tolv timer ved mindst de gør for arbejdsgiveren, vil forbruge næsten et gennemsnit af femten timer.

Så når angiveligt strejfede den nuværende frihed i Amerika, vi spekulerer som blev befalet? Var ikke de dele af borgerskabet opstod, da de satte projekterne og ideologiske ordninger for social klasse, og derfor måtte de dele nationer med en fælles oprindelse, så de kunne ikke give kompetencen til Grand National cobijaría, at den store effekt af det.

Første af dem, vi henviser til borgerskabet, der i Amerika var repræsenteret af sønner af erobrerne eller nye feudalherrer, der levede foragtet af den spanske storby. Det eneste, der sker i den frigørelse, som er den frigørelse af indianerne, eller den sorte eller Amazonas samfund, som på daværende tidspunkt blev behandlet meget værre, end hvis de var usynlige, eksisterede ikke for vores borgerlige klasse og kreoler, som vi kalder det her.

En anden ting er, at indianerne brugt til at lave krig, mens de sidder behageligt at se den sport, de havde skabt med denne såkaldte krig for uafhængighed.

Og så sætter dem op som helte og grave af heltene gøre, nu er det sidste strå af skam, en skam for os indianere. Vil have os til at tro, at vi har udgivet, er den eneste, der har nydt godt af dette, et mindretal, der er arving til det spanske imperium.

Derfor skal alle vi tilføje et stort indfødte flertal, og her skal vi tilføje en løgn, der skete i vores land, som er den største løgn, der har gjort os til at tro, meget få tilfælde af krydsning forekom nogle steder ikke er ikke engang fem procent af alle mennesker, hvad der skete, er den psykologiske fænomen af ​​kvindehad i store dele af befolkningen, der er blevet gjort i et socialt og ideologisk kontrol i hele det nordlige samfund.Her vil jeg vove at bekræfte af erfaring, at sådanne ting ikke var så. Hvad der virkelig skete var, at de forskellige kirkelige klokker med ekscisioner af afgudsdyrkelse, at mange oprindelige folk ikke var næsten hele samfund, blev døbt og er registreret i dåbs optegnelser med navnet på at beskytte samfundet.

I denne forbindelse, at en familie meget utilfreds med vores efternavn henvise, jeg ønskede at skifte til Paredes, til at foretage undersøgelser i dåbs bøger af perioden. Hvad jeg fandt var, at i årene efter erobringen af ​​en af ​​de smukkeste døtre Huascar Panaka Mitma hvad han var ligesom i provinserne Santiago de Chuco Otuzco og kaldte Florencia de Mora havde giftet sig med en spansk kaptajn, som ved død efterlod ham al magt til sin elskede kone, efterlades intakt og Mollepata Tullpo ranch, hvor hans familie boede. Disse styres alene og handlede med andre samfund, men det gjorde så at fortsætte med at gemme deres tro af deres forfædre.

At fortsætte med at gennemgå dokumentationen sogn, som derefter blev deponeret i arkiverne ærkebiskoppen af ​​Trujillo, der på grund af forfølgelse ved at fjerne mange af de panaka idoldyrkelse blev døbt med navn og Kings Wall, var det ikke godt set, at indavl praktiseret Panakas og frem for alt, hvad der var i Tullpo og Mollepata.

Men her ser vi som den ideologiske apparater erobringen havde gennemtrængt mange af dem, der hørte til Panaka, og endda at hade deres eget navn, men det er mærkeligt, at denne familie nogle gamle skikke stadig gør det, hvilket fortæller os, at på trods af alle der var modstand mod dette arbejde, som gjorde koloni, og har været i Republikken Creole.

Så her er vi argumentere for, at i vores land er der kun en lille procentdel af mestizaje, at det er problemet med kvindehad i hver eneste af beboerne i området blev parteret af den uafhængighed, der er ingen anden end i begyndelsen af Creole Republik, angiveligt neoliberale, men det var ikke, fordi formålet med Criollo var at fortsætte med at forvalte jorden og dens rigdomme til deres egen fordel, plus det giver meget mere magt til de spirende nation, der repræsenterer den økonomiske liberalisme.

Der behov for at splitte den Tawantisuyu?
Hvis du ser, var der ikke.

Men hvis for det spanske, som ikke havde gjort fremskridt inden for samfundsvidenskab, var et folk og er ikke til at sige, at alle Europa var kulturelt tilbagestående byen, men du kan fortælle mig, at jeg tager fejl. Men jeg er ikke. Nu, Europa var i stand til at løse problemet med sult og nye sygdomme? Han var ikke, er heller ikke i dag, og at der er sket 500 år, og vi har i høj grad bidraget til dette problem, som er det største problem af staterne.

Da de ikke kunne håndtere så store områder var nødt til at dele dem, første til at gennemføre den spanske koloni, og derefter den store (med ironi) "befriere" af vores store land (følg ironi).

De nuværende lande i Ecuador, Bolivia og Peru, født af fiktionen om befriere og interesser kolonisterne, der på det tidspunkt søgte deres løsrivelse fra storbyen. Her var behovet for at opdele område af, hvad der var Tawantisuyu, men senere ved en fornemmelse af, hvad han havde til hensigt at deltage Bolivar, som var delt i praksis: det er, at mænd nødvendigvis føres til lyster af udviklingen af historie.

Der har vi grunden til, at vores land er blevet delt. Der har også grebet ind for at holde os delt kolonialisme, ved hjælp af den påståede Atawalpa nationalitet, som nogle historikere har formået at vække og styrke opdelingen af ​​vores store nation.

Hvorfor er det nødvendigt at indlede en integrationsproces, vil det ikke være muligt uden vores befrielse, ej heller den sande udvikling, men ikke den udvikling giver forbrugerbevægelsen kapitalistiske samfund i dag. Hvilket kan lide det eller ej, har en krise i alle de paradigmer, der understøtter det, som nævnt tidligere, da indførelse af en vision om udvikling, der er uforenelig med inkluderende menneskelig udvikling.

Hvis vi taler om den menneskelige udvikling vi går til at støtte den primære forudsætning, som er tilfredsstillelsen af ​​menneskelige behov og ikke en lille del, hvis ikke det modsatte af det hele. Hvis det blev gjort kun en del, så dette ikke kan valideres som sandt eller endda blive værdsat som en reaktion på menneskelige behov.

Men dette skal være relateret til respekten for naturen. Det er vigtigt, at der ikke kan oprettes fra forbruget i teknologi, og at dette ikke respekterer respektfuldt forhold til naturen. Problemet er, at vestlige samfund er baseret på ødelæggelsen af ​​levesteder, hvor de bor,for det har at blive transformeret, men hans tur betyder at ødelægge harmonien for at skabe en teknologi, og at dette nødvendigvis indebærer fremkomsten af ​​nye behov, der skal være tilfredse med forbruget af denne nye teknologi. Nu kan vi se, at forbruget af denne nye teknologi involverer mange af de enkelte tilfredshed sommetider på bekostning af den kollektive.

Nu må vi se, hvordan vi begyndte at fiaskoen i udviklingen af ​​vores lande og territorier, og det begynder med, hvordan man forestille Vesten?

Hvis vi konstaterer som en erobring, vores tænkning er en romantisk idealist.

Hvis vi opfatte som ethnocide, dels at vi har ret, men hun mangler er, at vi er nødt til at bestemme, det var ikke kun de fysiske og kulturelle mord på mange nationer, hvis ikke den kontinuitet i disse former for kriminalitet, der er fulgt stået på i flere hundrede år af samme uuddannede mænd fra Europa.

Europa havde en opfattelse af kultur og udvikling er overført til dette kontinent, men denne opfattelse skyldes, at deres måde at opfatte tingene samt at retfærdiggøre deres adfærd. Bare for at retfærdiggøre deres folkemord og ethnocide der ønsker at sige, at deres kultur er overlegen og sat i beviser ideografisk repræsentation af koncepter eller kendt som skriftligt.

Her kan vi sige, at den vestlige kultur var mere primitivt, for det var først i 1995 gjort visse fremskridt i de biologiske videnskaber med opdagelsen i gen kloning af celler. Dette problem blev løst ved at videnskaben er udviklet i Tawantisuyu over fem hundrede år siden, for hvis vi ser hans udvikling med mere end 5.000 sorter af kartofler, som blev designet i laboratorier indfødte. Dette ikke er et skridt højere i gensplejsning?

Europa på daværende tidspunkt var smelte i hungersnød og dødsfald som følge af tilbagevendende endemiske sygdomme. Her på denne side af verden åndede overflod. Det skal også forstås, at Konføderationen endnu ikke var konsolideret og derfor havde nogle interesser af nogle nationer, som det fremgår af nogle konti.

Hvorfor siger jeg dette? For at læse bogen Antauro Humala, der er mentor for sin bror Ollanta, siger han, at de vestlige invasion var en militær etniske Company religiøse, hvilket ikke er sandt, at der alene var begrundelsen, hvis ikke sige, at tyvene etniske virksomheder er militære, religiøse og ikke sandt, var, hvad de gjorde i Vesten intet andet end kriminel handling.

Det er ligesom at gøre de kriminelle i vores samfund til at begå deres ugerninger, der er betroet Sarita Colonia, de har det som protektor for tyve. Sådan var kommende af vesterlændinge, enkle og almindeligt kriminelle. Det var et sammenstød mellem civilisationer er at være berettiget. Vi var mere højt civiliseret samfund og udviklet en social struktur, der havde løst mange af de gamle problemer og er stadig nydes i vestlige samfund, der er gået. For nylig, med de opdagelser gjort af arkæologen Laura Laurencich, som helt sikkert ikke ville blive optaget på akademier i historien har en plet ikke kun etniske og politiske dominans af én klasse over en anden.

Hun viser, at vores officielle historie er fyldt med de største løgne, så den sande besættere fra deres forfædre af disse områder skal igen skrive vores historie.

Og vi er nødt til at omskrive vores historie?
For det første, at latinamerikanere kun var nogle få lovovertrædere, der ind i sit område til at plyndre, hvad vi var nødt til at dekonstruere vores samfund, som for dem var en utopi, som måske aldrig i stand til at nå, samt tilsyneladende er de eneste i vores planetsystem, at der er liv og vores civilisation og kultur er den eneste, der kunne leve med at have løst de store problemer ikke er løst den vesteuropæiske kultur.

Selvom vi ikke har udviklet under det græske demokrati. Vi har udviklet en anden form for demokrati, hvor ingen regering for de fleste, hvis ikke reglen om konsensus, balancen mellem alle elementer af naturen, afvisning af individuel interesse til fordel for kollektiv interesse, men at forstå denne gruppe som forholdet mellem det menneskelige samfund og organiseringen af ​​de resterende elementer af naturen eller kendt som gensidighed.Dette er ikke forstået af den vestlige civilisation er baseret på røveri lovovertrædelsen og endda til at opretholde deres argumenter, støtte af hans argumenter er tautologisk, kan vi nu give eksempler for at respektere retten til frihed og frihed for den lov, der hævde, at de, der ikke tænker unilinear lide dem, der vil kunne drage fordel af de formodede fordele af deres økonomiske system.

De ting at bemærke er, at bourgeoisiets diktatur og den store borgerskabet ikke her tale om den midterste borgerskabet, som er den ideologiske tilhænger af bourgeoisiet eller småborgerskabet er en klasse, der passer til deres interesser, gruppe, selv om det ikke meget dilettant individuel og, som nævnt af Lenin:
Hun har en diktatorisk system til at fortsætte med at fastholde deres magt og vendt værdier af menneskeheden, for uden dem er retfærdiggøres situation, der agter at fortsætte bedriften.

Og lad os se, hvad dette betyder ægte demokrati, hvor der kan være nogen klasser, ingen strøm eller gjort til slaver.

Bare se på sammensætningen af ​​den peruanske parlament. Vi ser, at der ikke er repræsentativ for befolkningen, og hvis der umiddelbart er overvældet af systemet for ikke at gribe ind af hensyn til den store mindretal eller et stort nationalt eller globalt borgerskab.

Hvis der fandtes en sådan situation, ville det være umuligt at opretholde sit økonomiske monopol slider system, og som en klasse.

Lad os sige, hvis du sprede ejerskabet af aktier i American Broadcasting Company News og redaktionel kontrol i hænderne var ikke kun familie og lederskribenter Miroquezada var diversificeret blandt et stort flertal af aktionærerne på hvor ejendommen var i alle slags hænder, det vil sige blandt de mest ydmyge og mest kraftige strøm.

Hvad ville der ske, er, at Lords ikke kunne gøre propaganda Miroquezada af hans venner, og de selskaber, der bytte om landet, hvis ikke nyheden ville være mere objektiv og en mere diversificeret, således at sandheden bliver tydeligere og se alle vinkler.

Og hvis vi også, vi kan henvise til problemet med agroindustrien, hvilket er en tilbagevenden til middelalderlige godser. Her skal tilføjes, såsom alle kosmetik virksomheder beskæftiger det samme system, men langt mere skadelig, og med den eufemisme, ifølge din indsats udbetalt.

Netop her ligger bedrag, fordi sælgerne er nødt til at arbejde mange timer på samme tid til at gøre dine pligter, som er langt større indsats, og hvad de tjener, er det kun en almisse af fortjenesten kosmetik virksomheden tager alle vægt, Lock-det ikke længere er til at betale overarbejde, frynsegoder, pensionering. Lagring virksomheden er flydende, fordi det har slaver uden betaling.

Men hvad vi mener og vi har vist, at det, de kalder demokrati er intet mere end diktatur en klasse over en anden. Det mest grusomme er, at de ikke ønsker at lade dig ligestilling eller lige fordeling af rigdom, de bekymrer sig mere om hans person, den enkelte på bekostning af de andre præsidentkandidater, og om de er egnet til at leve med systemet, er der tale om Ollanta Humala, men forlod efter en proces, der kom til at definere ham. Hvis vi løfter den antagelse Locumba. På hvilket punkt dukke? Var det ikke når Fujimori regime var smuldre og eneste gang, men dage, hvor Fujimoris diktatoriske regime at smuldre. I det øjeblik kom Locumba slapstick, regimet kæmpede for at skjule beviser for deres forbrydelser, for at holde sorte penge.

Det var, da hr. Fujimori, desperate razzia hjemsted for en af ​​kvinderne i Montesinos, for at søge efter belastende materiale, ikke kun af plyndring af statskassen, hvis ikke deres tætte forbindelser til narkohandel og under narkotikahandel af CIA (Central Intelligence), hvis ikke forklare de tusindvis af flyvninger af de væbnede styrker sigtet for kokain, blev der ikke kilo, hvis ikke tons, var det ikke en muldvarp blev fundet tons på Air Force og flere fregatter af den Navy i Peru?.

Men der er meget lidt, hvis vi gennemgå regnskabet og fritidsrejser mange højtstående militære, vil vi finde ikke blot en overraskelse, hvis ikke de vil blive endeløse, sommerhuse i Miami, Cancun og andre feriesteder, er det ikke overraskende som deres indtægtskilde er beskyttelse af narkotikahandel bander. Den mest emblematiske er beskyttelsen ikke kun af politisk magt, men også et godt retligt uforskammede stof bande, som det var, og mere end sandsynligt stadig er Sánchez Paredes familien.

Dette blev opdaget efter de videoer blev set og holdt stadig holder den peruvianske politiske klasse, som beskytter våbnene til at fortsætte ophold i magten.Således ser vi, at Locumba kun var et skalkeskjul for fascisterne kom Ollanta Humala, hvis du har brugt din bror, ved ikke, kun de kender, men beviserne er tydeligere hver dag og vil have et klarere billede af, hvad det er sådan, og falskheden i at ærlighed gør en forskel.

Januar 2012
Juan Esteban Yupanqui Villalobos
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: