Amazing Grace

Name of Jesus...

lunes, 30 de enero de 2012

Frihed og ret til efter krigenFrihed og ret til efter krigen.

For mange, der ikke har læst eller analyseret dybde fremhævet af Kommissionen for Sandhed og National Forsoning, om årsagerne, der gav anledning til den krig, som vores land levede, og hvor det fremgår, at da vi er et mindretal, der identificerer sig med de altid reglen, forstår vi ikke.

Dette kommer til at opstå fra en artikel i det højt ansete journalist med den daglige La Republica, i skikkelse af Patricia Del Rio, og hun sætter sin artikel som et slogan på problemet med ligegyldighed og er selvmodsigende at fortsætte med at dømme og nedsættende skældsord styrken af ​​juridiske doktrin, uden hvad der skete i årene med politisk vold. For de motivationer, der gav anledning ikke er blevet ryddet, eller endda reduceret, er meget værre steget, og præciserede, at jeg tænker i et par år tilbage med meget mere radikal. For at mindretallet skal endnu regler til at bakke de interesser hos dem, der er flertal, og hvad værre er, bedrage, vi lever det bedste af verdener, vi har avancerede, er kun et spørgsmål om at løse små ting og efter det værste, der har indgået styrer en mand, der lovede ændring af retninger af systemet, men alligevel gør det stik modsatte, og denne dom med det samme som de gjorde, da ankomsten af ​​latinamerikanere til vores folk.

Men hvad er problemet. Hvis et ægte demokratisk system, at konsensus er at modtage synspunkter fra dem, der er oppe imod det samme system, så det skal påvises at være overlegen i forhold til spørgsmål om dem, der ikke ønsker at leve i systemet. Men hvis du har angst, og frem for alt ikke har argumenter at modsige eller forfalske, hvad de andre stater, så tog vi den holdning af dialog og endda benægter deltagelse til en anden modstander. De valgte at ignorere det fascistiske holdning og fordømme modstanderen, fordi vi kan udsætte vores argumenter ikke engang kan overbevise os, der får os til at sige, at frygten er vores argument, for at skjule, at vi lægger adjektiver bagvasker fjenden og vise hvor stor er vores svaghed af position og overbevisning, at vi har sandheden. Vi mener derfor, at den holdning taget mange journalister er baseret på adjektiver uden at analysere sandheden og det har at gøre med de rigtige adjektiver til at samtykke til slaveri og kritik af de systemer er blevet tilhængere af praksis udelukkelse og udnyttelse. Det handler om meget mere end tæt vision, at vi må leve begivenheder i menneskehedens historie. Vores øjne, meget af den tid, vi har en meget lille plads, og vi ser bredden af ​​landskabet, der omgiver os, eller måske vi er mere komfortable at se vores begrænsede syn, som er kortsigtet og i nærheden, som ikke er beregnet og ikke mere end et par scopes horisont.

Vores område, hvor vi er, som jeg sagde, og jeg gentager systemer har været troner Condic levede historiske udvikling af sociale organisationer. Ødelagde den europæiske invasion og konsolideret et system condice de samme menneskelige tilstand. Den lokale borgerskab leve et bedrag, som er deres territorium, og at alle skal adlyde ham uden nogen antydning af uenighed. De anerkender ikke, der primært er tilrane sig et område, der ikke tilhører, og som opretholder styrken af ​​en hær, der forsvarer deres interesser. Så er frygten for, at de argumenter, der før de Guzman, trods Guzman tænkning er for idealistisk, er der ingen beviser for nogen steder, at sandheden er i kontrast til virkeligheden. Ville være en lang diskussion med Guzmán, især dens metodiske fejl, er faldet med deres manglende evne til at se hele vores virkelighed og til at analysere hvad der sker med vort lands historie. For det andet er, hvad der lever i disse områder, som nogle ønsker at gøre op som liberalt demokrati, som ikke er så, om ikke mere end bourgeoisiets diktatur og en tilbagevenden til feudalismen i hele verden. Demokrati er regeringen i en stærk klasse over de andre, hvis ikke konsensus, selvom regeringen i flertal over de mindretal, som er et gammelt begreb aristoteliske logik til at tro, at det altid er bedre, og som Bank ideologiske frelse for vores gode udseende.

Patricia del Rio synes ikke at forstå ting og tænke gennem logikken i tv-annoncer, der har skabt en fejlagtig opfattelse af den virkelige problemer, som vi lever. Den første ting er vi nødt til at afmystificere, at ingen nation, Peru, selv Ecuador, Bolivia eller Chile. Denne illusion er forkert at tænke som de gør stammer fra en nation, som ikke eksisterer, at spøgelser er blevet pålagt som helte, som i tilfælde af Andres Avelino Cáceres var en stor landholder, komme som et fredsskaber i en ikke-eksisterende invasion af nationen chilenske. De fortjener en grundig undersøgelse for at sættes i skarp fokus virkeligheden af ​​Herren, hvad var din holdning i en krig.Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: