Amazing Grace

Name of Jesus...

domingo, 15 de enero de 2012

Befolkning Cachicadan opfordrer til, at Rigspolitiet til at arrestere de kriminelle

Befolkning Cachicadan opfordrer til, at Rigspolitiet til at arrestere de kriminelle ...

PRESSEMEDDELELSE

Siden 10:00 på dag 14 af januar i år, hyrede Victor Vallejos ukendt Tinoco Rondero en påstået leder har ansvaret for kriminelle pistoler udstyret med langtrækkende, at vi kender kun affyret på nært hold militære ledere Front til at forsvare de interesser og Ronderos Cachicadan distriktet baser. Inde i flok forbrydere var at identificere arbejdstagere i kommunalbestyrelsen personalet i borgmester Pedro hyggelige omgivelser Casamayor Middag anerkende følgende personer: Serafin Rodriguez Zavala, Llajamango Edilberto Rodriguez og Luis Garcia og Garcia Wilder.

En af de tilskadekomne på tidspunktet for denne pressemeddelelse er formand for forsvar mod interesser Mr. Hipólito Dygtige Cachicadan Quispe, med to kugler kaliber skud, uden at vide, når deres sundhedstilstand bevogtet prognose ifølge hospitalets medicinske Nævnet fandt Cesar Vallejos en time i stedet for arrangementer. Folk uforstående over hændelsen kaldet myndigheder til at anmelde enhver mistanke om strafferetligt ansvarlig som District borgmester.

Byen er opfordrer Rigspolitiet til at arrestere de forbrydere, der har forsøgt at skabe uro og kaos i det stille udvej Andesbjergene.
Det er bemærkelsesværdigt, at kun lederen af ​​Front at forsvare interesse for bydelen Cachicadan fordømt en række handlinger af korruption, som overborgmester District, opstod forsøget på hans liv ikke gå på foran de beskyldninger for korruption og tilbagekaldelse af denne myndighed, som fortjener at afvisningen af ​​hele befolkningen.Victor Manuel Gamboa NARVAEZ.
ID Nr. 07219680.
VICE
Central Union of Rural
AF PROV. Santiago de Chuco.


http://apoyoalaverdad.wordpress.com/2012/01/15/la-poblacion-de-cachicadan-hace-un-llamado-a-la-policia-nacional-a-detener-a-los-delincuentes/

No hay comentarios: