Amazing Grace

Name of Jesus...

jueves, 29 de diciembre de 2011

Ollanta er en skabelse af AntauroOllanta Humala Tasso er et produkt af sin bror Antauro, og som det har været den trojanske hest af den amerikanske imperialisme. Her er vi nødt til at spørge skaberen, i det øjeblik det blev et sådant instrument?. Nå ikke forestille sig, at skaberen ikke var opmærksom på hvad, der er nu blevet hendes bror, men vi antager, at hvis du ikke har deltaget i det, vil nu nødt til at afgrænse meget kraftigt med sin bror og kæmpe for, at de fleste straks ud af posten han hjalp sat i nu ejer. Samt en elev, mordere School of the Americas, hvor Herren Ollanta var en af ​​de klogeste elever i skolen af ​​diktatorer og mordere i Amerika. Men da det var unpresentable og tage magten i dag, for angiveligt at leve et velstående fase af demokratisk aktivitet, var det ikke tilrådeligt at tage magten som tidligere i at tage magten under trussel om magtanvendelse og tanke. For at gøre dette mener vi, at meget belejligt planlagt, når tyranni diktatoren og folkemorderiske Fujimori havde tilbragt i udlandet. Så på det tidspunkt hvor gerningsmanden flygtede fra Vladimiro Montesinos Fujimori eller tror hans ven var en skærm forsøger at få de videoer, der har begået grusomheder i en række finansielle og krænkelser af menneskerettighederne. Det er under disse omstændigheder, der eksisterede en række usikkerheder om fremtiden for landet, er, at militæret står Ollanta, mest af alt i en pantomime, at han havde intet af oprør eller opstand i arme, havde han forladt sit hovedkvarter og vandrede gennem bjergene i det sydlige vandre i en slags oprørsk, men til ingen nytte mod den linje af omstændighederne til at løse problemer, der boede i landet.

Aviserne rapporterede og gav ingen betydning, fordi de ikke havde indflydelse på noget til udfoldelse af begivenheder, der fandt sted i vores land. Men de tog fordel af dette at tage et principielt standpunkt til forsvar for såkaldte demokrati vi lever. Jeg tror, ​​det var placeringen af ​​Central Intelligence med hensyn til vores land. Det spiller her meget klart rapportering enorme fortjenester på materialer, der kan nu argumentere for, at det nordlige land ikke ender falder i den endelige konkurs.

Hvis vi ser de store aktionærer i både Newmont og Barrick Gold, har sin største indskud i Sydamerika. Dette er klart for os, og selv den holdning nu taget det samme som før Mr. Ollanta, som er forsvaret af Great Mining aggressiv. Den økologiske skader og miljøforpligtelser vil være uoverskuelige, ser vi hvad der er sket i samme Oroya og Cerro de Pasco. Der kan vi se, hvad der har bragt minedrift til miljøet og befolkningens sundhed, og den store udvikling, der resulterer i mere fattigdom og elendighed.

Den samme ting, vi allerede ser i fællesskaber af Santiago de Chuco, at store minedrift, er kun at give krummer, der ikke omsættes til noget, for den store udvikling af vores samfund, men hvis de miljømæssige forpligtelser, der akkumulerer hver dag mere og det vil i sidste ende udmønte sig i fattigdom og arbejdsløshed i vores samfund.

Vi mener derfor, at Herren Humala Tasso er den trojanske hest imperialismens at fortsætte med at opretholde dominans i vores land og udvindingen af ​​vores naturressourcer. Det er ubestrideligt, vildledende først alle de gamle revisionister, som stadig mener, at grise flyve og APRA er ubesmittet og ærlige.

CIA vidste, at ikke ville vinde i første instans, som det var, fordi de bange for alting rigtigt og fortælle dem, at CIA ikke vil gå væk privilegier, såsom politisk tilbagestående og bare foretrækker at have fjernbetjeningen i hånden til at føle de er privilegium er ikke indforstået med, at i betragtning af CIA. Det kan ses i barken, der giver den lille dreng i sin klud Mariátegui mail og lige der skriver han en af ​​de vigtigste agenter for CIA, som er Mr. Rey de Castro.

Nå, havde CIA til at sætte Alan García Thief som hans undercover officer blev placeret mere hensigtsmæssigt at omstændighederne og kunne vinde sympati for arbejderklassen, og det er netop der, hvor de store billeder af revisionisme hjælper dig med at overvinde denne dal at der i den anden runde for at få jobbet. Og så bestemt var gjort revisionister, som var Herrens hovedet Javier Diez Canseco. Resten er historie, vi alle kender.
Juan Esteban Yupanqui Villalobos
Tupac Isaac II
http://juanestebanyupanqui.blogspot.com

No hay comentarios: